Dzis postanowilem odswierzyc sobie znajomosc z kodeina po 2 miechach przerwy. 300 na podkladzie z sody i pieprzu. Wczesniej w ciagu dnia poszlo 2mg alpry i kolejne 3 w trakcie. Ogolnie rozczarowanie, za slabe dla mnie juz jest to gowno :( 20-30 minut sredniego grzania i tyle. Cieszcie sie poki mozecie, bo dla mnie nic juz tutaj ciekawego. Pozostala juz tylko majka i dobre maki., ktorych jak ma lekarstwo.
Drevolt pisze:"newfag here" od razu przestalem czytacPurpleSippin pisze:Siema!
Od razu mówię newfag here.
Niestety przeczytalem, za wczesnie ze szkoly cie dzis wypuscili wez sie za nauke lepiej
Coś tam podobno pozmieniali teraz w tych szkołach, gimnazja polikwidowali, czy coś, to trzeba się przygotować na falę ex-gimba i NewFag's here i come ;-)
Drevolt pisze:Kurwa no, chetnie zawsze pomagam ale chodzilo mi o styl jego pisowni to ona mnie tak zirytowala a nie o to ze jest nowy
Wogole jak to brzmi, czulbym sie lepszy bo biore x czasu dluzej tabletki z apteki
@Topic
Jaka koda na receptę jest najlepsza?
The dream is gone
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.