Dzis postanowilem odswierzyc sobie znajomosc z kodeina po 2 miechach przerwy. 300 na podkladzie z sody i pieprzu. Wczesniej w ciagu dnia poszlo 2mg alpry i kolejne 3 w trakcie. Ogolnie rozczarowanie, za slabe dla mnie juz jest to gowno :( 20-30 minut sredniego grzania i tyle. Cieszcie sie poki mozecie, bo dla mnie nic juz tutaj ciekawego. Pozostala juz tylko majka i dobre maki., ktorych jak ma lekarstwo.
Drevolt pisze:"newfag here" od razu przestalem czytacPurpleSippin pisze:Siema!
Od razu mówię newfag here.
Niestety przeczytalem, za wczesnie ze szkoly cie dzis wypuscili wez sie za nauke lepiej
Coś tam podobno pozmieniali teraz w tych szkołach, gimnazja polikwidowali, czy coś, to trzeba się przygotować na falę ex-gimba i NewFag's here i come ;-)
Drevolt pisze:Kurwa no, chetnie zawsze pomagam ale chodzilo mi o styl jego pisowni to ona mnie tak zirytowala a nie o to ze jest nowy
Wogole jak to brzmi, czulbym sie lepszy bo biore x czasu dluzej tabletki z apteki
@Topic
Jaka koda na receptę jest najlepsza?
The dream is gone
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.