Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 91 / 0
scr pisze:
Modyfikowany Bigos pisze:
Chopok euforie przy dawce 75mg chciales miec ? no bez jajec zarzuc , jakąś w miarę rozsądną ilość zarzuc... +150mg i to co najmniej...
Ludzie myślcie kurwa... dawka 75mg obecnie dostepnych rc to praktycznie w kazdym przypadku próg działania... %-D
Bigos, do cholery jasnej... nienawidzę takiego gadania. Zdajesz sobie sprawę, że komuś się może stać krzywda jak walnie 150mg nieznanego RC? I nie wiesz jak z jego wrażliwością na dawkę. np. w miarę dobra feta - wszyscy walili setkę, a ja z nimi max 1/3 setki ;) i było ok, a po setce zdychałem w swiecie psychozy amfetaminowej. A jak nie wiesz co kupujesz to tymbardziej nie znasz dawkowania. Lepiej zacząć od mniejszych dawek. Nie mówiąc o możliwym uczuleniu. Przykłady można mnożyć... etylofenidat - 75mg to naprawdę sporo, chociaż kumpel niedawno zapodał sobie ponad 100 naraz do nosa ;) i nie wywaliło go aż tak jak myślałem. ale dawka 5-krotnie mniejsza niż 75mg do nosa wywala konkretnie jak się nie ma tolerancji. etkat - 75 to wg mnie trochę dużo, ale ok. Pentedron - ten u nas faktycznie od 50 czuć, ale na BL pisali o dawkowaniu jak MDPV... MDPV też pięknie ludzie brali za pierwszym razem. hehe.

W każdym razie... tak to jest jak się bierze na oślep, bez wcześniejszej lektury o danej substancji. Lepiej wziąć mniej na początek niż od razu przesadzić. A wyścigi kto może więcej wyćpać uważam za totalny debilizm.
Skoro zarzucał 75mg i nic sie niestało... to ja tutaj nie widze głupoty w zarzucaniu wiekszej ilości...
z obecnych beta-ketonów takie dawki to ledwo co smyrają... nie wiem ale dla mnie to jest smieszne... mefedronu typy wrzucają po 0,4g na raz a jakiegoś słabego gówna śmiszne 75mg i narzekają że chujnia i pierdolą "mefa" to było coś cudownego. :wall: zresztą kontakty z frajernią co sprzedają nie wiadomo co jako Mefedron zerwać w pizdu... :-|

EPH 75mg sporo ? bo ja wiem pełno jest łebków co wrzuca po 400mg na sniff :-|
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
kojarzycie moze co moglo siedziec w niebieskich gwiazdach dawida gdzie kolo 2008 roku , nie bylo takiej milosci bardziej taki agresor chec do tanca pobudzenie , nie chodzi o to co sie zygalo po nich :)
Uwaga! Użytkownik hehehehe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 14 / 0
Piguła? Zalecam iść sobie stąd do działu "MDxx".
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Pewna osoba wspomniała, że bierze coś co nazywa się potocznie (w jej środowisku) GS (wym. gie es). Kiedy dopytywałem co to dokładnie za substancja lub ich mieszanina, ta osoba nie potrafiła odpowiedzieć. A więc sposób przyjmowania to palenie, nie jestem pewien - dokładnie nie pamiętam - czy nie wyglądało to podobnie jak marihuana. Działanie głównie pobudzające, euforyczne, porównane przez tą osobę do amfetaminy. Wg niej jest szybko uzależniająca. Czy ktoś może mniej więcej powiedzieć co to może być? Po za wyglądem przypominającym jakieś zioła reszta informacji jest wiarygodna.
  • 6206 / 440 / 12
Maczanka na jakimś ketonie pirolidynowym, najpewniej. Stawiam na alfa-PVP.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1951 / 15 / 0
Kiedys w dopalaczach jakichś było speedujące palenie któ¶ego nazwy nie pamiętam, ale skrót to właśnie było gs. I siedziało w tym MDPV.
  • 306 / 36 / 1
69plateau pisze:
Kiedys w dopalaczach jakichś było speedujące palenie któ¶ego nazwy nie pamiętam, ale skrót to właśnie było gs. I siedziało w tym mdpv.
dokładnie, GS to dopalaczowy GoodStuff

[ external image ]

więcej info: tu i tu
we were somewhere around Barstow
  • 14 / / 0
to co się dzieje to już jest kurwa jakaś paranoja chcąc kupić władka dostajesz rc albo jakieś inne gówno robiąc kreche a tak naprawde huj wi co ci jest

dostałem biały proszek sypki z małymi granulkami/grudkami był suchy miał być gram ale na moje oko około 0,8 zapach i tu ciś dziwnego zapach jak wąchałem to za pierwszym razem wydawao mi się że był to zapach orzechów arachidowych/lecz na dzień dzisiejszy jak otworzyłem worek raczej neutralny na 100% to nie jest amfetamina smak goszkawy nie goszki po wzięciu na język odrobinki miałem wrażenie że jest odrentwiały proszę niec mylić z ty po koksie raczej mogła to być reakcja uczuleniowa niż efekt działania lidokainy lub inej substancji podobnej ogólnie do dziś to mam mega zatrócie

http://talk.hyperreal.info/sytuacje-kry ... -1190.html

zdarza wam się że chcąc kupić coś od dilla dostajecie coś innego

np zamiast
LSD
włada
MDMA
Uwaga! Użytkownik balltazarr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1987 / 108 / 0
Skutki prohibicji i braku regulacji dotyczącej licencjonowanej sprzedaży. Na rynku RC też jest syf i dzieją się rzeczy nie do pomyślenia kiedyś gdy zamawiać można było tylko z zagranicznych sklepów. Nie ma pewności co jest w środku, jaka jest jakość. Nie mówiąc o substancjach typu jakieś nieznane mixy o wystrzałowych marketingowych nazwach, czy rzeczy typu "modyfikowany", gdzie dokładnego składu (wystarczyłby wzór chem.) się nie dowiesz. Lidokainę ładują chyba wszędzie, chociaż ostatnio się zdziwiłem gdy dorwałem etcata który nie znieczula języka ;)
Nie chcę nawet wiedzieć co teraz można znaleźć w pigułach czy na papierkach.

PS. pytałem w tym wątku o OMAM - sprzedawca nazywa to "rozcieńczonym MXE" i po paru testach stwierdzam, że chyba faktycznie jest to MXE, raczej bez dodatków - z racji nazwy obawiałem się mieszanki z jakimś być może toksycznym (metabolit) AM2201/MAM2201. Działanie zgadza się z opisami MXE mniej więcej, mięciutki bardzo i bajkowy dysocjant, tylko dawki trochę wyższe, ale taki 65mg sniff całkiem całkiem, nie wywala w inny świat jeszcze totalnie, ale bajka jest i chodzi się ciężko :) 1-2h konkret, potem powoli schodzi (falami jakby), z efektów zastanawiających - znieczulenie ciała odczuwalne jeszcze przez parę godzin oraz włażenie na serducho.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / 1 / 0
Witam,
Z góry przepraszam jeżeli umieściłem temat w złym miejscu . Do rzeczy, dostałem dzisiaj od "znajomego" próbkę pewnego specyfiku, którego nazwy nie był wstanie mi określić. Mam dość sporo doświadczenie w tych sprawach, ale pierwszy raz się z czymś takim spotykam, podobno jest to jakaś pochodna MDMA, ale w dziwnej postaci. Mianowicie ma czarny kolor i konsystencję ziemi, granulek i dość specyficzny, rzekłbym nawet ładny zapach. Podaję link do zdjęcia, jeżeli ktoś mi jest w stanie napisać co to jest to byłbym wdzięczny, bo nie chce być królikiem doświadczalnym :D http://www.fotoszok.pl/show.php/934841_ ... 5.jpg.html
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Tue, 03 Feb 2026 15:50:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1770133752'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję

Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.

Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.

Bimber to przeszłość. Teraz Podlasie gotuje "kryształ" wart 36 mln zł

Podlasie, które przez lata kojarzyło się z produkcją domowego alkoholu w garażu, dziś ma nowy "eksportowy" towar. Światek przestępczy odkrył chemiczną niszę i jak się okazuje, potrafi z niej zrobić interes wart fortunę. Policja natrafiła na laboratorium, w którym dosłownie "gotowano" kryształ. Substancje miały truć innych, choć ich producenci bardzo uważali, by sami nie zatruli się oparami, dlatego pracowali w maskach z filtrami. Już bez masek, ale w kajdankach, trzech mężczyzn trafiło w ręce funkcjonariuszy. Podczas akcji policja zabezpieczyła ogromne ilości narkotyków oraz nielegalną broń.