Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Po bace otwieram lodówkę a tam Mahdi!
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 617 / 6 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Pewnie zakuty w kajdankach!
:kawa: & :skret: o n l y
  • 2179 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blepharospasm »

JA KIEDYŚ OMBYŚLIŁEM WSPANIAŁY PLAN:

GDYBY WSZYSTKICH LUDZI ZMUSIĆ DO TEGO< ŻEBY SRALI ORZESZKAMI ZIEMNYMI. MOŻNA BY ZAPOBIEC PROBLEMOWI GŁODU I BEZROBOCIA. STAŁOBY SIĘ NA LINII PRODUKCYJNEJ I WALILÓ KUKURYDZIANY NA TAŚME. PÓŹNIEJ KTOŚ BY TO JADŁ I SPASŁ SIĘ JAK ŚWINIU. NASTĘPNIE TAKIEGO OTO TRZYStOKILOWCA OBEDRZEĆ ZE SKÓRY I WYPUŚCIĆ MIĘDZY LUDZI GŁODNYCH ABY GO WPIERDALALI. ZAMIENIAĆ W TAKĄ ŚWINIE MOŻNABY NP. LUDZI SKAZANYCH W POLSCE NA KARĘ ŚMIERCI.
własnie mnie nurtowało jakie rozkminki miewa bąk smierdziel :D Już wszystko jasne :cool:
Hidden mefedron User
  • 157 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dr.Evil »
jA OSTANIO ALE NIE NA BACE ALE NA CZYM INNYM ROZKIMINIALEM JAK MNICHOWIE KTORZY WPROWADZAJA SIE W STAN NIRVANY CZYLI TOTALNEJ BEZMYSLNOSCI WYNBUDZAJA SIE Z TEGO STANU^^ JEBANE UDAWACZE
Destination Unknown
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: roy4 »
nirvane to osiągną dopiero - nie w tym zyciu...
a tak to tylko medytują...
co nie jest bezmyślnością ale jednością ciała z duchem

a mi ostatnio jak miałem rozkminy na kacu
to za każdym razem jak jakaś myśl
do mnie przychodziła to czułem taki lekki ból

zauważyłem tez różnice miedzy mj a mieszankami:
po mj jest kop (zawsze) a po mieszance tego tak nie czuc...
jakis ciula mnie zabanował i nie odbanowuje bo jest cwelisko
  • 35 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Fation »
Po poważnym zjaraniu
Gdyby naukowcom udało się stworzyc świat tak mały by mieścił się w szklanym pojemniku wielkości szklanki i przekazac ludzikom mieszkajacym tak by stworzyli wiele takich małych światów i w tamtych małych światach też powstałyby takie mikroskopijne światy w ten sposób moglibyśmy stworzyc miliardy równoległych światów... a co jeżeli my właśnie mieszkamy w takim pojemniku i ktoś nas teraz ogląda, ktoś tryliardy większy od naszego świata i myśmiewa nas że jesteśmy tak mali?
Trochę pozytywu w negatywnym świecie.
Czemu tego nie widzicie? Legalizacji nie chcecie.
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Dr.Evil pisze:
jA OSTANIO ALE NIE NA BACE ALE NA CZYM INNYM ROZKIMINIALEM JAK MNICHOWIE KTORZY WPROWADZAJA SIE W STAN NIRVANY CZYLI TOTALNEJ BEZMYSLNOSCI WYNBUDZAJA SIE Z TEGO STANU^^ JEBANE UDAWACZE
Czytasz cokolwiek czy tylko nauczyłeś się pisać?

roy4, nirvana jest do osiągnięcia w tym życiu, teraz.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 617 / 6 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Fation pisze:
Po poważnym zjaraniu
Gdyby naukowcom udało się stworzyc świat tak mały by mieścił się w szklanym pojemniku wielkości szklanki i przekazac ludzikom mieszkajacym tak by stworzyli wiele takich małych światów i w tamtych małych światach też powstałyby takie mikroskopijne światy w ten sposób moglibyśmy stworzyc miliardy równoległych światów... a co jeżeli my właśnie mieszkamy w takim pojemniku i ktoś nas teraz ogląda, ktoś tryliardy większy od naszego świata i myśmiewa nas że jesteśmy tak mali?
Miałem kiedyś podobne wkręty, tzn. że za paredziesiąt lat będzie można zmniejszać rozmiary obiektów i ludzi, przez co będzie można tworzyć takie 'żywe makiety'. :-D
:kawa: &AMP; :skret: o n l y
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
Ostatnio zacząłem gadać o kapuście.
Dziwne.
I wymyslilem "lodki a sprawa zydowska" (łódeczki ziemniaczane w macu to niezle na gastro)
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jefff »
Frame pisze:
I wymyslilem "lodki a sprawa zydowska" (łódeczki ziemniaczane w macu to niezle na gastro)
Są niczym w porównaniu z zakręconymi frytkami (które już wycofali [']).

Co do rozkminek, to często wymyślam różne (życiowe) sytuacje oraz alternatywne rozwiązania każdej z nich. Czasem, gdy już dochodzi do takiej sytuacji w realnym świecie korzystam z wcześniej "zaplanowanych" schematów :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.