Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
JA KIEDYŚ OMBYŚLIŁEM WSPANIAŁY PLAN:
GDYBY WSZYSTKICH LUDZI ZMUSIĆ DO TEGO< ŻEBY SRALI ORZESZKAMI ZIEMNYMI. MOŻNA BY ZAPOBIEC PROBLEMOWI GŁODU I BEZROBOCIA. STAŁOBY SIĘ NA LINII PRODUKCYJNEJ I WALILÓ KUKURYDZIANY NA TAŚME. PÓŹNIEJ KTOŚ BY TO JADŁ I SPASŁ SIĘ JAK ŚWINIU. NASTĘPNIE TAKIEGO OTO TRZYStOKILOWCA OBEDRZEĆ ZE SKÓRY I WYPUŚCIĆ MIĘDZY LUDZI GŁODNYCH ABY GO WPIERDALALI. ZAMIENIAĆ W TAKĄ ŚWINIE MOŻNABY NP. LUDZI SKAZANYCH W POLSCE NA KARĘ ŚMIERCI.
a tak to tylko medytują...
co nie jest bezmyślnością ale jednością ciała z duchem
a mi ostatnio jak miałem rozkminy na kacu
to za każdym razem jak jakaś myśl
do mnie przychodziła to czułem taki lekki ból
zauważyłem tez różnice miedzy mj a mieszankami:
po mj jest kop (zawsze) a po mieszance tego tak nie czuc...
Gdyby naukowcom udało się stworzyc świat tak mały by mieścił się w szklanym pojemniku wielkości szklanki i przekazac ludzikom mieszkajacym tak by stworzyli wiele takich małych światów i w tamtych małych światach też powstałyby takie mikroskopijne światy w ten sposób moglibyśmy stworzyc miliardy równoległych światów... a co jeżeli my właśnie mieszkamy w takim pojemniku i ktoś nas teraz ogląda, ktoś tryliardy większy od naszego świata i myśmiewa nas że jesteśmy tak mali?
Czemu tego nie widzicie? Legalizacji nie chcecie.
Dr.Evil pisze: jA OSTANIO ALE NIE NA BACE ALE NA CZYM INNYM ROZKIMINIALEM JAK MNICHOWIE KTORZY WPROWADZAJA SIE W STAN NIRVANY CZYLI TOTALNEJ BEZMYSLNOSCI WYNBUDZAJA SIE Z TEGO STANU^^ JEBANE UDAWACZE
roy4, nirvana jest do osiągnięcia w tym życiu, teraz.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Fation pisze: Po poważnym zjaraniu
Gdyby naukowcom udało się stworzyc świat tak mały by mieścił się w szklanym pojemniku wielkości szklanki i przekazac ludzikom mieszkajacym tak by stworzyli wiele takich małych światów i w tamtych małych światach też powstałyby takie mikroskopijne światy w ten sposób moglibyśmy stworzyc miliardy równoległych światów... a co jeżeli my właśnie mieszkamy w takim pojemniku i ktoś nas teraz ogląda, ktoś tryliardy większy od naszego świata i myśmiewa nas że jesteśmy tak mali?
Dziwne.
I wymyslilem "lodki a sprawa zydowska" (łódeczki ziemniaczane w macu to niezle na gastro)
Frame pisze: I wymyslilem "lodki a sprawa zydowska" (łódeczki ziemniaczane w macu to niezle na gastro)
Co do rozkminek, to często wymyślam różne (życiowe) sytuacje oraz alternatywne rozwiązania każdej z nich. Czasem, gdy już dochodzi do takiej sytuacji w realnym świecie korzystam z wcześniej "zaplanowanych" schematów :)
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.