Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Po bace otwieram lodówkę a tam Mahdi!
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 617 / 6 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Pewnie zakuty w kajdankach!
:kawa: & :skret: o n l y
  • 2179 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blepharospasm »

JA KIEDYŚ OMBYŚLIŁEM WSPANIAŁY PLAN:

GDYBY WSZYSTKICH LUDZI ZMUSIĆ DO TEGO< ŻEBY SRALI ORZESZKAMI ZIEMNYMI. MOŻNA BY ZAPOBIEC PROBLEMOWI GŁODU I BEZROBOCIA. STAŁOBY SIĘ NA LINII PRODUKCYJNEJ I WALILÓ KUKURYDZIANY NA TAŚME. PÓŹNIEJ KTOŚ BY TO JADŁ I SPASŁ SIĘ JAK ŚWINIU. NASTĘPNIE TAKIEGO OTO TRZYStOKILOWCA OBEDRZEĆ ZE SKÓRY I WYPUŚCIĆ MIĘDZY LUDZI GŁODNYCH ABY GO WPIERDALALI. ZAMIENIAĆ W TAKĄ ŚWINIE MOŻNABY NP. LUDZI SKAZANYCH W POLSCE NA KARĘ ŚMIERCI.
własnie mnie nurtowało jakie rozkminki miewa bąk smierdziel :D Już wszystko jasne :cool:
Hidden mefedron User
  • 157 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dr.Evil »
jA OSTANIO ALE NIE NA BACE ALE NA CZYM INNYM ROZKIMINIALEM JAK MNICHOWIE KTORZY WPROWADZAJA SIE W STAN NIRVANY CZYLI TOTALNEJ BEZMYSLNOSCI WYNBUDZAJA SIE Z TEGO STANU^^ JEBANE UDAWACZE
Destination Unknown
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: roy4 »
nirvane to osiągną dopiero - nie w tym zyciu...
a tak to tylko medytują...
co nie jest bezmyślnością ale jednością ciała z duchem

a mi ostatnio jak miałem rozkminy na kacu
to za każdym razem jak jakaś myśl
do mnie przychodziła to czułem taki lekki ból

zauważyłem tez różnice miedzy mj a mieszankami:
po mj jest kop (zawsze) a po mieszance tego tak nie czuc...
jakis ciula mnie zabanował i nie odbanowuje bo jest cwelisko
  • 35 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Fation »
Po poważnym zjaraniu
Gdyby naukowcom udało się stworzyc świat tak mały by mieścił się w szklanym pojemniku wielkości szklanki i przekazac ludzikom mieszkajacym tak by stworzyli wiele takich małych światów i w tamtych małych światach też powstałyby takie mikroskopijne światy w ten sposób moglibyśmy stworzyc miliardy równoległych światów... a co jeżeli my właśnie mieszkamy w takim pojemniku i ktoś nas teraz ogląda, ktoś tryliardy większy od naszego świata i myśmiewa nas że jesteśmy tak mali?
Trochę pozytywu w negatywnym świecie.
Czemu tego nie widzicie? Legalizacji nie chcecie.
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Dr.Evil pisze:
jA OSTANIO ALE NIE NA BACE ALE NA CZYM INNYM ROZKIMINIALEM JAK MNICHOWIE KTORZY WPROWADZAJA SIE W STAN NIRVANY CZYLI TOTALNEJ BEZMYSLNOSCI WYNBUDZAJA SIE Z TEGO STANU^^ JEBANE UDAWACZE
Czytasz cokolwiek czy tylko nauczyłeś się pisać?

roy4, nirvana jest do osiągnięcia w tym życiu, teraz.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 617 / 6 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Fation pisze:
Po poważnym zjaraniu
Gdyby naukowcom udało się stworzyc świat tak mały by mieścił się w szklanym pojemniku wielkości szklanki i przekazac ludzikom mieszkajacym tak by stworzyli wiele takich małych światów i w tamtych małych światach też powstałyby takie mikroskopijne światy w ten sposób moglibyśmy stworzyc miliardy równoległych światów... a co jeżeli my właśnie mieszkamy w takim pojemniku i ktoś nas teraz ogląda, ktoś tryliardy większy od naszego świata i myśmiewa nas że jesteśmy tak mali?
Miałem kiedyś podobne wkręty, tzn. że za paredziesiąt lat będzie można zmniejszać rozmiary obiektów i ludzi, przez co będzie można tworzyć takie 'żywe makiety'. :-D
:kawa: &AMP; :skret: o n l y
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
Ostatnio zacząłem gadać o kapuście.
Dziwne.
I wymyslilem "lodki a sprawa zydowska" (łódeczki ziemniaczane w macu to niezle na gastro)
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jefff »
Frame pisze:
I wymyslilem "lodki a sprawa zydowska" (łódeczki ziemniaczane w macu to niezle na gastro)
Są niczym w porównaniu z zakręconymi frytkami (które już wycofali [']).

Co do rozkminek, to często wymyślam różne (życiowe) sytuacje oraz alternatywne rozwiązania każdej z nich. Czasem, gdy już dochodzi do takiej sytuacji w realnym świecie korzystam z wcześniej "zaplanowanych" schematów :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.