Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
JA KIEDYŚ OMBYŚLIŁEM WSPANIAŁY PLAN:
GDYBY WSZYSTKICH LUDZI ZMUSIĆ DO TEGO< ŻEBY SRALI ORZESZKAMI ZIEMNYMI. MOŻNA BY ZAPOBIEC PROBLEMOWI GŁODU I BEZROBOCIA. STAŁOBY SIĘ NA LINII PRODUKCYJNEJ I WALILÓ KUKURYDZIANY NA TAŚME. PÓŹNIEJ KTOŚ BY TO JADŁ I SPASŁ SIĘ JAK ŚWINIU. NASTĘPNIE TAKIEGO OTO TRZYStOKILOWCA OBEDRZEĆ ZE SKÓRY I WYPUŚCIĆ MIĘDZY LUDZI GŁODNYCH ABY GO WPIERDALALI. ZAMIENIAĆ W TAKĄ ŚWINIE MOŻNABY NP. LUDZI SKAZANYCH W POLSCE NA KARĘ ŚMIERCI.
a tak to tylko medytują...
co nie jest bezmyślnością ale jednością ciała z duchem
a mi ostatnio jak miałem rozkminy na kacu
to za każdym razem jak jakaś myśl
do mnie przychodziła to czułem taki lekki ból
zauważyłem tez różnice miedzy mj a mieszankami:
po mj jest kop (zawsze) a po mieszance tego tak nie czuc...
Gdyby naukowcom udało się stworzyc świat tak mały by mieścił się w szklanym pojemniku wielkości szklanki i przekazac ludzikom mieszkajacym tak by stworzyli wiele takich małych światów i w tamtych małych światach też powstałyby takie mikroskopijne światy w ten sposób moglibyśmy stworzyc miliardy równoległych światów... a co jeżeli my właśnie mieszkamy w takim pojemniku i ktoś nas teraz ogląda, ktoś tryliardy większy od naszego świata i myśmiewa nas że jesteśmy tak mali?
Czemu tego nie widzicie? Legalizacji nie chcecie.
Dr.Evil pisze: jA OSTANIO ALE NIE NA BACE ALE NA CZYM INNYM ROZKIMINIALEM JAK MNICHOWIE KTORZY WPROWADZAJA SIE W STAN NIRVANY CZYLI TOTALNEJ BEZMYSLNOSCI WYNBUDZAJA SIE Z TEGO STANU^^ JEBANE UDAWACZE
roy4, nirvana jest do osiągnięcia w tym życiu, teraz.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Fation pisze: Po poważnym zjaraniu
Gdyby naukowcom udało się stworzyc świat tak mały by mieścił się w szklanym pojemniku wielkości szklanki i przekazac ludzikom mieszkajacym tak by stworzyli wiele takich małych światów i w tamtych małych światach też powstałyby takie mikroskopijne światy w ten sposób moglibyśmy stworzyc miliardy równoległych światów... a co jeżeli my właśnie mieszkamy w takim pojemniku i ktoś nas teraz ogląda, ktoś tryliardy większy od naszego świata i myśmiewa nas że jesteśmy tak mali?
Dziwne.
I wymyslilem "lodki a sprawa zydowska" (łódeczki ziemniaczane w macu to niezle na gastro)
Frame pisze: I wymyslilem "lodki a sprawa zydowska" (łódeczki ziemniaczane w macu to niezle na gastro)
Co do rozkminek, to często wymyślam różne (życiowe) sytuacje oraz alternatywne rozwiązania każdej z nich. Czasem, gdy już dochodzi do takiej sytuacji w realnym świecie korzystam z wcześniej "zaplanowanych" schematów :)
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.