Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 4894 / 853 / 0
Zbić fazy nie idzie, ale jak już masz zejście to wtedy zapodaje 50mg i próbuje usnąć, udaje się w większości przypadków i te kilka h się prześpi nie raz z wybudzeniami. To nie benzo @yakubu86 że zapodasz i Ci zbija fazę całkowicie i idziesz spać.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 42 / 6 / 0
Dokładnie tak jest jak serotoninowy napisał hydroksyzyna to nie jest benzodiazepina chociaż diazepam ma u mnie podobne działanie a raczej jego brak i to całkowicie. W przypadku hydroksyzyny to mogę chociaż zasnąć i jest to wręcz nachalne, w przypadku diazepamu tak jakbym zjadł witamine C i to nawet w ilości 35mg diazepamu bez tolerancji.
  • 368 / 110 / 0
Czy hydro w jedzeniu jakoś lepiej się wchłania czy coś?
Bo generalnie pierwszy raz czuję się po tym jakoś przyjemnie , byłem zestresowany i dla beki wrzuciłem sobie 50mg do spaghetti i zadziwiająco przyjemnie siadło, a nigdy wcześniej jakiegoś rekreacyjnego potencjału w tym nie widziałem.
"Life pain always sexy"
  • 8 / 2 / 0
Zarzucał ktoś z was hydroksyzynę w dużych dawkach (>100mg)? Jaki jest potencjał rekreacyjny? Mam małe doświadczenie z anksjolitykami zazwyczaj 5mg diazepamu wycisza mnie zupełnie i wprawia w małą sedację, a w połączeniu z hydro 25mg usypia na dobre paręnaście godzin.
  • 61 / 3 / 0
@krixxer "potencjał" rekreacyjny żaden, pamiętam że żarłem to jak miałem prace społeczne przyznane przez kuratora albo do odsiedzenia w ZK. Hydroksyzyne możesz sobie jeść jak nic nie brałeś i masz problemy ze spaniem od wypicia za dużej ilości kofeiny na przykład.
  • 3245 / 617 / 0
Lub jak rzeczywiście odczuwa się lekki lęk, tzn taki jakby niepokój chorobowy, to na podtrzymanie spokojności może być jak znalazł hydroksyzyna, ale tu chodzi o obniżenie negatywu, a nie wywołanie wyższego pozytywu. Ja 3 razy dziennie biorę dwie 25tki, i polepsza mi to komfort dnia ułatwiając opanowanie dobrego nastroju.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5774 / 1184 / 43
21 lutego 2024ListyDoMDMA pisze:
Czy hydro w jedzeniu jakoś lepiej się wchłania czy coś?
Bo generalnie pierwszy raz czuję się po tym jakoś przyjemnie , byłem zestresowany i dla beki wrzuciłem sobie 50mg do spaghetti i zadziwiająco przyjemnie siadło, a nigdy wcześniej jakiegoś rekreacyjnego potencjału w tym nie widziałem.
Ja na odstawce giebla zjadłem całe pudełko 25-tek.
Aż się wystraszyłem i zacząłem szukać na necie, czy coś mi sie może od tego stać.
Skutek był taki, że i tak oka nie zmrużyłem

A jak kolega napisał wyżej, ostatnio w szpitalu dostawałem trzy razy dziennie po 25mg.
Na lęk. Ten lek działa i to nie jest placebo.
Tylko my wszyscy prawie jesteśmy przeżarci benzo, przepici alko, dlatego efekt jest tak słaby.
Na czysty organizm pomaga. Do tego wzmacnia kodeinę.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3245 / 617 / 0
To nie jest magiczny lek na wszystko, ja bym to określił jako psychiatryczny suplement.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1455 / 592 / 0
Dostalem przed zabiegiem niewiadoma ilosc (2x25ml?) hydro w syropie . Byla to moja pierwsza stycznosc z substancja , fajny chill i sennosc nazwalbym to "farmaceutycznym ziolem" . Pigula byla zla bo wypilem czyjas dawke . To po co mi stawiala na stol dwie , skad mialem wiedziec ofc wezme dwie jestem z Hypka a to zobowiazuje %-D
Wizuali niestety brak .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 20 / / 0
Witam. Panowie czuje że jestem chyba bliski rozwiązania zagadki nerwicy w moim życiu a więc proszę o opinię. Od 9 do 18 roku życia zażywałem zyrtec (Cetyryzyna) w dawce 10mg przed snem. Dziś dotarli di mnie ze objawy nerwicy pojawiły się u mnie po 18 roku życia i niewiem czy napewno ma to związek z tym lekiem ale może on działał idealnie na moje objawy tylko były super maskowane bo cytyryzyna ma działanie nasenne a co za tym idzie uspokajające. Zastanawiam się czy nie zrobić próby i pobrać przed 7 dni czy wziąść może hydroksyzyna która bardziej działa na uspokojeniu. Przeczytałem ze cytyryzyna dłużej działa.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.