Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
@ potwierdzam kolegę z postu niżej, kartonów 25I nawet z 2mg nie ma co dzielić na pół
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
lipa071 pisze:800 ug na pierwszy raz będzie dobrą dawką? chcę poznać tę substancję i mieć lekkiego tripa z oevami
lipa071 pisze:800 ug na pierwszy raz będzie dobrą dawką? chcę poznać tę substancję i mieć lekkiego tripa z oevami
lipa071 pisze:najchętniej bym sobie w lasek wyskoczył na cały dzień ale póki co z sajko to tylko hometa próbowałem 3 miesiące temu, obawiam się że sobie krzywdę zrobię czy coś przy takiej dawce bo tolerancja zerowa a po 20mg hometa miałem dość a to większy kaliber :-p będę po tym w miarę świadomy?
Co jak co ale 25i nie jest bezpieczne w porównaniu do np. tryptamin czy kwasa gdzie dawka letalna jest dużo większa niż efektywna, było dużo zgonów po tym środku. Podkreślam, że chcę się zapoznać z tą substancją, na poważniejsze tripy przyjdzie czas jeśli mi się spodoba i zamówię mały zapas. ^_^
Z innej beczki :) może przetnij karton po przekątnej sądzę że tak będzie ci wygodniej wyłapać połowę :)
A zgony to nie zawsze wynikają z samego środka dosć często mogą przyczynić się do tego mixy np.alkohol noi oczywiście kosmiczne dawki dość często z nie wiedzy badacza jak do tego podejść
Myślę że 1,6 to bardziej może dobrze zrobić niż krzywde ale najważniejsze poznać swój własny organizm :)
Podejrzewam że bedziesz lub masz ten sam karton który ja będę miał bo 1,6 się zgadza więc daj relacje z podróży w zależności kiedy będziesz go testowal bo ja na bank w sobotę wieczorem napewno nie wcześniej ,to już zaplanowane :D
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.