01 listopada 2023Sheeshard2137 pisze: Witam, może komuś z was uda się rozpoznać co to
Zakupione jako mefedron w Małopolsce
(Załączam zdjęcie tego sortu)
Bezwonny,bardzo łatwo się kruszy, na tyle że byłem w stanie grudę zgnieść palcami.
Nie jest mokry ani nic z tych rzeczy, bardzo dużo pyłu wychodzi po skruszeniu
Pierwsza dawka około 75mg sniff
Mało bolesne przy aplikacji, spływ chemiczny lekko żrący
Wejście po około 5minutach
Minimalna euforia,
stymulacja głównie psychiczna
Duża chcęć do rozmowy i empatia
Trzyma około 2h, nie ma dużej chęci na dorzutki
Kolejne dorzutki dają taka samą stmulacje zmniejsza się empatia
Zjazd praktycznie nie zauważalny
Da się po tym (trzeźwo myśleć)
Liczę że ktoś podpowie co to mogło być
Z tego nie zbyt precyzyjnego opisu (jest to mój pierwszy post tutaj także prosił bym o wyrozumiałość xD)
Tez trafilem na ten sort z poczatkiem roku. Slaba moc ale doznania przyjemne, pozytywne. Krotko trzymal, typowy spid zero eufy. To, co rozni ten temat od tego, na ktory zazwyczaj natrafialem to to, ze wydawal sie jakby byc posypany bialym pudrowym nalotem...
Pierwsza kreska 100mg, kolejne dwie po 150mg, wchodzi po jakichś 5 minutach, około 20 minut bardzo przyjemnego nieogaru, euforii, kolejne ~20 minut efekty odczuwalne w mniejszym natężeniu ale dalej przyjemnie, stymulacja jest ale nienachalna. Gdy przestaje działać czuję się całkiem normalnie, trzeźwo, oczywiście jest chęć na kolejną dawkę ale nie jest to zwierzęce ciśnienie nie do opanowania. mefa z czasów legalu nie miałem okazji próbować natomiast 3mmc tak i to było całkiem podobne tyle że 3mmc pamiętam z mocniejszego rozpierdolu na bani i większego nieogaru ale może to też kwestia że lubowałem się w sporych dawkach, większych niż zażyte tutaj, na pewno też ciśnienie na kolejną dorzutke było większe po 3mmc. Jakieś pomysły co to mogło być? I jakieś sugestie co do dawkowania jak chciałbym połączyć oral ze sniffem?Załączam zdjęcie tego wynalazku.
[ external image ]
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
23 lipca 2024krzysiekkorak pisze: Kupione jako mefedron za 60pln, na wadze wyszło 0,8g. Żółty, trochę przypominający bursztyn bardzo twardy kryształ, trzeba było kruszyć sposobem bo inaczej strzelał pod kartą na wszystkie strony. Raczej bezwonny ale wciągałem przed nim bardzo śmierdząca fete więc nos mógł być juz trochę zmęczony chociaż nie wydaje mi sie że na tyle że nie wyczułbym charakterystycznego zapachu.
Pierwsza kreska 100mg, kolejne dwie po 150mg, wchodzi po jakichś 5 minutach, około 20 minut bardzo przyjemnego nieogaru, euforii, kolejne ~20 minut efekty odczuwalne w mniejszym natężeniu ale dalej przyjemnie, stymulacja jest ale nienachalna. Gdy przestaje działać czuję się całkiem normalnie, trzeźwo, oczywiście jest chęć na kolejną dawkę ale nie jest to zwierzęce ciśnienie nie do opanowania. mefa z czasów legalu nie miałem okazji próbować natomiast 3mmc tak i to było całkiem podobne tyle że 3mmc pamiętam z mocniejszego rozpierdolu na bani i większego nieogaru ale może to też kwestia że lubowałem się w sporych dawkach, większych niż zażyte tutaj, na pewno też ciśnienie na kolejną dorzutke było większe po 3mmc. Jakieś pomysły co to mogło być? I jakieś sugestie co do dawkowania jak chciałbym połączyć oral ze sniffem?Załączam zdjęcie tego wynalazku.
[ external image ]
Po tej godzinie nie czułem żadnego pobudzenia, właściwie żadnego działania.
Kilka godzin po zażyciu miałem w rękach całą torbę mimo tego położyłem się spać jak człowiek bez dalszego zażywania więc ciśnienie zdecydowanie łatwiejsze do opanowania niż po ulicznym "mefie" sprzed kilku lat czy 3mmc. Jakieś jeszcze pomysły co to może być?
23 lipca 2024krzysiekkorak pisze: Kupione jako mefedron za 60pln, na wadze wyszło 0,8g. Żółty, trochę przypominający bursztyn bardzo twardy kryształ, trzeba było kruszyć sposobem bo inaczej strzelał pod kartą na wszystkie strony. Raczej bezwonny ale wciągałem przed nim bardzo śmierdząca fete więc nos mógł być juz trochę zmęczony chociaż nie wydaje mi sie że na tyle że nie wyczułbym charakterystycznego zapachu.
[ external image ]
jako jeden z nielicznych ketonów, który ma swój SPECYFICZNY zapach nie pomylisz go z niczym innym
( podobnie ma efedron 4HMC ale to inna bajka )
2. mefedron baaaaardzo rzadko wystepuje w takich KOLORACH
przeźroczysty, mleczny, lekko żółty, ew rózowawy ale z maluteńkimi igiełkami KTÓRE BARDZO ŁATWO SIĘ KRUSZĄ
ot taki urok syntezy, że mef tak po prostu ma... z kruszeniem nie ma nigdy problemu
3. Jak dla mnie po tym co olpisałeś "wali mi tu" CMC (4?3?) strzelam na 4Kę... 3CMC ostatnio latają bardzo ładne przeźroczyste kryształki po rynku. z 4CMC trochę gorzej...
4. ew. może to być 4EMC ale to już tylko odpowiedznie testy wykazały by co to jest na 100%, z czego na 99% odemnie lecie w Twoją strone info, że to nie mefedron. pozdrawiam,
zlany byłem, nigdy się z czymś takim nie sptokalem, szczęka minimalnie się ruszała, oczy też dosłownie minimalnie powiększone, zjedzone 2g. 0,5mg alpry działa cudownie i zaraz bierze do spanka. a co do samej fazy to ciężko opisać jak po pierwszej rajzie siedziałem sobie na krześle to nic nie czułem dopiero jak z niego się ruszyłem to ogarnąłem
że działa, nie poczułem prawie żadnej euforii czy jakiegoś giga przyspieszenia, fakt faktem odechciało mi się spać, libido wgl nie podniosi, jedynie jak zacząłem rozmawiać to miałem takie stereo jakby nie wiem jak to nazwać dziwnie słyszałem sam siebie. faza była nijaka i dziwna. dodam że ost raz brane coś było około 3msc temu i było to 4cmc, takze żadna tolerancja nie wchodzi w grę, leków nie biorę, prowadzę zdrowy i aktywny tryb życia. co to mogła być za substancja? dodam na koniec jeszcze tyle że parcia na dorzutki nie było jakiegoś dużego, w worze była 5 a została 3, pierwszy raz też tak mam że nie zjadłem całego wora naraz stwierdziłem że to nie ma sensu bo już nie klepie tylko ciągle robi się gorąco.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/7/70233685-7e42-47ee-8f9a-a7d93479c526/SATIVA-INDICA.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250702%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250702T104502Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=23822471fdcfb86fb717aa97803754f3b6a81b8d4c505db7b8150d5647a6f452)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/a12a216cf97460608e37260bc2663020f9aa0a82.jpg)
Dlaczego Portugalia może być europejską stolicą medycznej marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/cannababcia.png)
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/obraz_2025-06-21_152357458.png)
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy
Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/uber-eats.jpg)
Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana
Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/fabrykaklefedronu.jpg)
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim
W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.