Ewentualnie poproś tam lekarza/pigułę/whatever o chlorprotixen lub inny niezwarzywiający neuroleptyk, ale to chlor ulżył mi trochę w głodach kiedy byłam na czysto kilka miesięcy. Chociaż dla niektórych ma same skutki uboczne i jest zjebany. Znowu - ciężko powiedzieć.
Prega też pomaga w głodach. A na te cięższe… cóż, patrz wyżej.
Kubeł zimnej wody na łeb, liścia od współmałżonki i litr kawy na dzień dobry polecam.
Lobotomia w proszky .
Nie twierdze ze osobom które przykładowo maja pogon mysli i adhd moze nie pomoc.
Dla mnie jako dlaosoby ktora ma problem z poziomem energi , motywacja lek w ogole nie podszedl.
Zmula po tym troche mniejsza niz po kwetiapinie xd ale ba kwietiapinie fajnie sie chociaz czyscilo lodowke.
Lek warzywniak.
Rani wstajesz jakbys obuchem dostal .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
odruch, żeby najpierw pójść i zajebać towar, bo na trzeźwo nie będzie się przecież mierzyć z problemem
edit
wiesz, chodzi o to, ze przy kodeinie ciezko sie az tak wjebac fizycznie, zeby faktycznie na te nienawisc zapracowala. nie zmienia to faktu ze pozwala sie zapoznac z niejako "pelnym cyklem" od woow do zmeczenia/znudzenia, ale relatywnie niskim kosztem (choc nie doslownie). a psychicznie stimy imo bardziej uzalezniaja, YMMV.
edit
znudzenia w dwojakim znaczeniu - i samym dzialaniem, no bo kurwa mac, ile mozna siedziec ugrzanym dzien w dzien, ale i zmeczeniem kiedy to jest tylko punkt do odhaczenia w harmonogramie dnia, nie dajacy nic poza brakiem - umiarkowanych w porownaniu do tego co jest dalej - efektow odstawiennych.
tylko idę ze spuszczoną głową dostać ten wpierdol od życia jak Bóg przykazał, bo tak być musi. Takie to życie jest. Nie ogarniam żadnych problemów na haju.
"Polska Chrystusem narodow" w wydaniu indywidualnym normalnie.
teleport z ogólnego do "uzależnienie" /Mx
Ostatnio zliczyłem z psychologiem, że przez ostatnie 3 lata przećpałem 50k PLN. A właściwie pobrałem zestawienie z konta z filtrem "apteka" i zliczyło się samo
Ciepłych, pluszowych świąt życzę drogim grzejnikom. Oby bez zimnego indyka, z dużym apetytem i przespanymi nocami.
23 grudnia 2024PsychoDMT pisze: Albo abstynencja albo znowu pizda, skręty i cierpienie przeplatane czuciem się "normalnie" czyli na fazie.
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.