Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Chociażby na zmniejszenie tolerancji można wykorzystać co jakiś czas.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Cytuję — tutaj pewnie Cię zaskoczę. @TheTiger
Dorosły człowiek powinien dziennie dostarczać do organizmu ok. 300 mg magnezu. Magnez dostarczamy pijąc wodę i spożywając pełnowartościowe posiłki. Niewiele osób zdaje sobie sprawę, że magnez dostarczamy także pijąc kawę. W 200 mg magnezu znajduje się 7 mg kofeiny. Po wypiciu czterech filiżanek kawy dostarczamy więc 14 mg magnezu, a tracimy jedynie 4 mg tego pierwiastka.
Piszą też o uzupełnianiu magnezu przez wodę, co też jest bujdą. Bo rozumiesz to przez to, żeby uzupełnić magnez, to trzeba pić wodę. No trzeba, ale jaką? Zwykłą wodą nie uzupełnisz, musi ona zawierać minerał — w tym przypadku magnez, żeby doszło do jej uzupełnienia, a nie zwykła woda, która tego magnezu w sobie nie zawiera, bo właśnie taką spowodujesz płukanie, a nie uzupełnianie.
Straszne wahania nastroju miałem, długo trzymała mnie nadmierna senność (konieczność spanka po 12h, aby się wyspać). Nie mówiąc o bólach głowy na początku i anhedonii.
Ciężki drag ta kofa xD
Ogólnie robię tak, że mieszam to sobie, bo większość kofeiny i tak czerpałem już z energetyków (te 200/400mg) w większości. Kawę pije rzadko. Samopoczucie w miarę lepsze, ale będąc jednak nadal na 400mg czasem, to ciężko aby coś się poprawiło. Musiałbym miesiąc chyba nie pić energetyków/coli i nie podbijać tego do 250+.
Strzeliłem sobie wczoraj po południu trochę mocniejsze podwójne sex-presso z mojego zajebiaszczego sex-presu, nie przyjmowałem żadnych innych substancji. Pobudziło konkretnie, ale miałem nieprzyjemności z pikawą tj. uczucie jakby miało zaraz wyskoczyć z klatki piersiowej i lekkie kłucie które utrzymywało się jeszcze przez parę godzin. Mam za sobą niemałe doświadczenie latania na przeróżnych stimach - głównie amfetamina i kokaina ale nigdy, nawet przy większych dawkach nie miałem takich sercowych fanaberii. Czyżby zmęczenie materiałem?
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Przytyłem 4kg i zrobiłem się bardziej ociężały, stąd decyzja o powrocie. Również pozytywny wpływ na nastrój zauważyłem teraz.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.