Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Ktoś kto też jest/był na programie mógłby się wypowiedzieć jak to u niego wyglądało?
Ewentualnie na jakiej dawce już można próbować się czymś innym przebijać przez metadon?
13 stycznia 2024Kebus pisze: Ostatnio wpadły mi w ręce tabletki mst 200 mg. Myślicie że to za dużo na pierwszy raz. Czy jest to zły pomysł
Jak zjesz 100mg to zadziała jak ok. 33mg dożylnie. Nie jest to duża dawka, jesli nie jestes bardzo drobną osobą. Możesz zawsze zacząć od ćwierci tabletki. Lepiej jednego dnia zarzucić delikatnie, niż wymiotować wg mnie.
morfina doustnie jest podobno mało ciekawa, przynajmniej takie mam zdanie po herbatce z makówek. Tabletek nie łykałem
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.