Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Przeniesiono do wątku ogólnego, nowy był zbędny — CATCH
10 października 2023pawkli pisze: Zjadłem na pierwszy raz, może się coś mi stać??
Przeniesiono do wątku ogólnego, nowy był zbędny — CATCH
07 października 2023slodkapszczolka pisze: Wale aktualnie 1.2g kodeiny żeby było fajnie, wydaje na jedną dawke 75zł (jeszcze ostatnio czasem do tego poleci metkat iv który solo mnie nie kręci ale w mixie jest spoko) nie potrafie żyć bez opio. Raz na 2-3 dni musze się zgrzać bo nie mam z tego życia nic co daje mi szczęście, przyjaciółka która była dla mnie jedyną ważną osobą i przez 10 lat była dla mnie jak siostra mnie zostawiła, rozbiłem samochód, do tego po 48h trzeźwości przychodzi skręt, nieszczęście za nieszczęściem. Na moim miejscu, przeszlibyście na morfine iv? Jeśli kupiłbym paczkę i waliłbym na strzała dajmy na to 100mg to strzał kosztowałby mnie 10zł więc jeśli utrzymałbym cykl grzania co 2 dni zmiana finansowa byłaby ZNACZNA. Co byście zrobili na moim miejscu? Jestem już załamany, wszystko się pieprzy a ja nie wiem co robić. metkat nauczył mnie walić iv, więc jest to kwestia jedynie decyzji, przerzucać się na morfine i zacząć walić opio iv czy tego nie robić.
05 października 2023TymekDymek pisze: . Chciałbym choć jeszgze rsz w zyciu doświadczyć noddingu, najlepiej byłoby wlasnie po majce. Malo który stan po używkach byl tak fajny jak nodding
No bez kitu, oxow moge zajebac pare na raz w jednym strzale i się elegancko wyczilowac, a po majce lekko ponad 100mg iv to mi łeb cały pulsuje, bardzo nieprzyjemne uczucie prowadzące do Stanów lękowych. Na szczęście w miarę szybko przechodzi
07 października 2023slodkapszczolka pisze: Wale aktualnie 1.2g kodeiny żeby było fajnie, wydaje na jedną dawke 75zł (jeszcze ostatnio czasem do tego poleci metkat iv który solo mnie nie kręci ale w mixie jest spoko) nie potrafie żyć bez opio. Raz na 2-3 dni musze się zgrzać bo nie mam z tego życia nic co daje mi szczęście, przyjaciółka która była dla mnie jedyną ważną osobą i przez 10 lat była dla mnie jak siostra mnie zostawiła, rozbiłem samochód, do tego po 48h trzeźwości przychodzi skręt, nieszczęście za nieszczęściem. Na moim miejscu, przeszlibyście na morfine iv? Jeśli kupiłbym paczkę i waliłbym na strzała dajmy na to 100mg to strzał kosztowałby mnie 10zł więc jeśli utrzymałbym cykl grzania co 2 dni zmiana finansowa byłaby ZNACZNA. Co byście zrobili na moim miejscu? Jestem już załamany, wszystko się pieprzy a ja nie wiem co robić. metkat nauczył mnie walić iv, więc jest to kwestia jedynie decyzji, przerzucać się na morfine i zacząć walić opio iv czy tego nie robić.
A to musisz od razu strzelać w kabel strzelać? Ja na twoim miejscu zostawiłbym to wszystko w cholerę i poszedłbym na terapię najpierw na detoks a później na terapię. Zobaczysz jak z tego wszystkiego wyjdziesz jak zaoszczędzisz sobie dopiero wtedy będziesz miał kupę pieniędzy i lepsze zdrowie zdrowiem nie będziesz się męczyć z tym gównem. Olej ją.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.