...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 94 / 9 / 0
Na jutro mam termin do zlotoryii. Wybiera sie ktos tam?
Uwaga! Użytkownik Dzierzynski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / 2 / 0
A ja jutro idę na Suchy Jar. Chyba nigdzie tak szybko wręcz z dnia na dzień nie przyjmują.
Mam nadzieję, że mnie czymś zmulą, bo nie wytrzymam sama ze sobą, co za mętlik...
  • 863 / 123 / 5
[mention]Maggh[/mention]
Jeśli masz prześwietlenie płuc - to wszystko ogarniesz w dzień - góra dwa - jeśli są wakaty.

Jeśli od "szybkich" uzależniona jesteś , to z dobre dwa - trzy dni pośpisz. Później już tylko lepiej.

Z fartem :)
TJ
[ external image ]
  • 14 / / 0
Ludziska prośba. Powiedzcie mi czy dobrze plan działań rozkiniam bo podjąłem decyzję o leczeniu tyle że ogarniam to można powiedzieć na ślepo i w tajemnicy przed matką.

No to tak.... Z pracą już ogarnąłem i od połowy lutego mam wolną rękę jeśli chodzi o wyjazd. Teraz jutro będę dzwonić do Złotoryii dogadywać się w sprawie miejsca na detoksie (idzie to załatwić telefonicznie?), a jak juz będę znał jakieś konkretne daty detoksu dzwonie do ośrodka zaklepać sobie miejsce tak? Mniej więcej tak to ma wyglądać?
  • 12716 / 2460 / 0
23 stycznia 2018Maggh pisze:
A ja jutro idę na Suchy Jar. Chyba nigdzie tak szybko wręcz z dnia na dzień nie przyjmują.
Mam nadzieję, że mnie czymś zmulą, bo nie wytrzymam sama ze sobą, co za mętlik...
Nie wiem, z jakim "bagażem" (doświadczeń) tam jedziesz, ale w Suchym leków nie żałują. Połowa ludzi pierwsze kilka dni nie może wstać z łóżka.
  • 77 / / 0
Ja bylam w Rydygierze 2 razy i bylo calkiem fajnie. Leki dla kolerzanki przemycil nam moj klosga bez wiekszego klopotu
  • 77 / / 0
W rydygierze obstawa lekowa nie jesy najgorsza, troche alkusow i wiekszosc za mojego pobytu to bylo od opio
  • 22 / / 0
Aktualnie zeruje sie z majki w lodzi na aleksandrowskiej. Nawet mila atmosfera obstawa lekowa moze byc . Oczywiscie wszyscy wymieszani alkoholicy odklejency wszelkiej masci . Nie wiem jak w innych miejscach ale jedzenie na minus za wyjatkiem sniadan xD Do wyboru metadon lub buprenorfina .
  • 14 / / 0
Jeżeli nic się nie spierdoli 2.02 zaczynam detoks w Złotoryii. Dam znać jak wrażenia po ukończeniu ;)
  • 1 / / 0
Hey. Jutro ide po 14 latach brania only iv,sniff : ketaminy w dawkach ktore konia by zabily, piko w gramowych ilosciach oral na raz. Moje ulubione MDPV ktore mnie zniszczylo(21dniowe ciagi bez snu,jedzenia) konczace keta iv. Bk, fuka, molly, metadon, ogolnie wszystkie odczynniki rc. Dragi prawie wszystkie procz Kompociku. Morfa tez szla w iv. Aktualnie od 4msc lecialem ciagle na mixach MDPV+hex+piko+bk zmieszane szlo w sniff oraz oral.

Wiele prob, kurwa nadal zyje.

Wielu z was pewnie uwaza ze sciema to jest. Pisze wlasnie to na zwale emki. Hujowo nie spac. Ale do rzeczy.

Po 13 latach ide na DETOX do Monaru w Krk na suchy jar. JUTRO. Przed do 13 musze byc.

Troche wyjatkowy jestem. Mam 210cm wzrostu, waga 100 albo 80 nie wiem juz.

Moje zasadnicze pytanie. Mam prace, jestem ubezpieczony. Huj ze 1500zarabiam legalnie ale jest ubezpieczenie. Moje wazne pytanie. Idac na detoks tam na 2tyg, mysle ze przezyje bo dzis jebne taka dawke ze ohh. Dadza mi L4 OD PRACY? Przez okres jak bede na detoksie u nich?

Jestem jebanym drzewem, wrakiem. Biore co 30min sniff zeby cos jeblo.

Wiem ze narkotesty sa przy wejsciu? Lazali mi kupic. Wiem ze jak nasikam to polowa oddzialu jebnie na zawal.

Dzieki za odp.

Nie wiem jk to wytrzymam.
Wiem ze jezeli mnie nie przyjmna. Odrazu od sttzala gdzies pierdolne sie na drzewo. Bo dragi jiz nie dzialaja.. Oh. Wybaczcie za rozpiske.
Mysle ze odpowiecie mi.
Uwaga! Użytkownik Emeryt91 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.