Mam nadzieję, że mnie czymś zmulą, bo nie wytrzymam sama ze sobą, co za mętlik...
Jeśli masz prześwietlenie płuc - to wszystko ogarniesz w dzień - góra dwa - jeśli są wakaty.
Jeśli od "szybkich" uzależniona jesteś , to z dobre dwa - trzy dni pośpisz. Później już tylko lepiej.
Z fartem :)
TJ
No to tak.... Z pracą już ogarnąłem i od połowy lutego mam wolną rękę jeśli chodzi o wyjazd. Teraz jutro będę dzwonić do Złotoryii dogadywać się w sprawie miejsca na detoksie (idzie to załatwić telefonicznie?), a jak juz będę znał jakieś konkretne daty detoksu dzwonie do ośrodka zaklepać sobie miejsce tak? Mniej więcej tak to ma wyglądać?
23 stycznia 2018Maggh pisze: A ja jutro idę na Suchy Jar. Chyba nigdzie tak szybko wręcz z dnia na dzień nie przyjmują.
Mam nadzieję, że mnie czymś zmulą, bo nie wytrzymam sama ze sobą, co za mętlik...
Wiele prob, kurwa nadal zyje.
Wielu z was pewnie uwaza ze sciema to jest. Pisze wlasnie to na zwale emki. Hujowo nie spac. Ale do rzeczy.
Po 13 latach ide na DETOX do Monaru w Krk na suchy jar. JUTRO. Przed do 13 musze byc.
Troche wyjatkowy jestem. Mam 210cm wzrostu, waga 100 albo 80 nie wiem juz.
Moje zasadnicze pytanie. Mam prace, jestem ubezpieczony. Huj ze 1500zarabiam legalnie ale jest ubezpieczenie. Moje wazne pytanie. Idac na detoks tam na 2tyg, mysle ze przezyje bo dzis jebne taka dawke ze ohh. Dadza mi L4 OD PRACY? Przez okres jak bede na detoksie u nich?
Jestem jebanym drzewem, wrakiem. Biore co 30min sniff zeby cos jeblo.
Wiem ze narkotesty sa przy wejsciu? Lazali mi kupic. Wiem ze jak nasikam to polowa oddzialu jebnie na zawal.
Dzieki za odp.
Nie wiem jk to wytrzymam.
Wiem ze jezeli mnie nie przyjmna. Odrazu od sttzala gdzies pierdolne sie na drzewo. Bo dragi jiz nie dzialaja.. Oh. Wybaczcie za rozpiske.
Mysle ze odpowiecie mi.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.