Ja muszę się nad wyraz pochwalić dłuższą trzeźwością, nie tykam opio, benzo, a nawet nosów! Tyle, że obecnie siedzę na odwyku, ale przed odwykiem już byłam w stanie wytrzymać jako tako na trzeźwo, co jest na plus zdecydowanie xD
Teraz tylko wstawanie o 6 i napierdalanie na siłowni- nie myślałam, że coś jest w stanie tak człowieka wykończyć
Ale nie doczytałam, że to nie jest oddział typowo zamknięty, tzn. po 8 dniach pobytu są już przepustki w weekendy (godzina wolna) gdzie mogę sobie iść na zakupy np. albo zostaje w ośrodku w pokoju, po powrocie oczywiście są testy i sprawdzają co wnosisz.
A co do telefonów to są odbierane, wieczorem dopiero po wszystkich zajęciach mamy chwilę żeby zajrzeć w telefon, wyznaczony czas :D
Nie spotkałam się jeszcze z takim czymś.
pozdrawiam wszystkich, przodownik
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Również pozdrawiam cieplutko i miłej fazy życzę
Niespodziewajka! Wysiane fioletowe zeszłoroczniaki w pierwszym tygodniu marca (kiedy tak pizgało!)… poradziły sobie. Bez nawożenia, przerywania - możliwe, a nawet oczywiste że z takowymi operacjami pewnie wyszły by lepsze - rosna duze i kolorowe. Może wystarczy na jedna czy dwie fazy.
Ale zdziwko niezłe, bo myslalam ze nic nie zastanę. I nawet nie nastawiałam siem na sezon a tu benc. Tego typu. To jeszcze miesiąc i bajlando
Następnym razem dam fotki.
z bztem - 5-7 banieczek i jest jumbolaya
dobrze wiedziec ze jeszcze ludzie mleczko pyku-pyku
załączam zdjątka:
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.