Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Boję sobie zrobić badania wątroby i gastroskopie bo może być nie ciekawie
Od jutra tylko koda od Tramalu odpoczywam
Czekam na zimę w Hiszpanii i możliwe jakieś opio. :diabolic:
[mention]Nairod[/mention]
Jak dopiero zaczynasz przygodę z benzodiazepinami to celuj w Bromazepam.klon to ciężki kaliber, nie ma co od razu wyrabiać sobie mega tolerki. - zdecydowanie Bromazepam ;-)
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Dzięki za radę. Z klonem bardziej bałem się że mogę mieć lekko mówiąc odpały jak już mi z 3/4 razy się zdarzyło a prubowałem go max 6 razy. Ale nad tolerancją się nie zastanawiałem i w sumie może mieć to sens bo raczej chciałbym zagłębić się bardziej w benzo.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.