Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Boję sobie zrobić badania wątroby i gastroskopie bo może być nie ciekawie
Od jutra tylko koda od Tramalu odpoczywam
Czekam na zimę w Hiszpanii i możliwe jakieś opio. :diabolic:
[mention]Nairod[/mention]
Jak dopiero zaczynasz przygodę z benzodiazepinami to celuj w Bromazepam.klon to ciężki kaliber, nie ma co od razu wyrabiać sobie mega tolerki. - zdecydowanie Bromazepam ;-)
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Dzięki za radę. Z klonem bardziej bałem się że mogę mieć lekko mówiąc odpały jak już mi z 3/4 razy się zdarzyło a prubowałem go max 6 razy. Ale nad tolerancją się nie zastanawiałem i w sumie może mieć to sens bo raczej chciałbym zagłębić się bardziej w benzo.
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.