Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 609 / 16 / 0
885, dobrze wiesz, że do końca życia będziesz musiał walczyć z ciśnieniami. Chęć wzięcia Tramalu z czasem będzie pojawiała się coraz rzadziej, ale w najmniej oczekiwanych momentach - przy jakimś kłopocie życiowym, przy sytuacji przypominającej dawne lata (muzyka, zapachy itd.) Duże znaczenie ma środowisko - jeśli dalej będziesz siedział na hajpie, to otoczenie się nie zmieni i zewsząd będziesz bombardowany rozmowami o narkotykach.
Uwaga! Użytkownik punk6 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1305 / 162 / 0
No niestety wiem tylko tramal wychodzi taniej niż koda i dłużej trzyma tak wiem zaczyna się myślenie typu Góra 500mg dz koda itd do tego ta psycha zryta wolno się regeneruje ten mózg
klon z haloperidolem ratuje mi dupe nie jestem na wiecznym ciśnieniu tylko napady co jakiś czas 8dni już czysty jak dobrze liczę jutro bedzie trudna decyzja u magika...
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Cześć Wszystkim. Potrzebuję pomocy użytkowników/tych , którzy mają dostateczną wiedzę nt Tramalu. Bez owijania..Mój mąż używa od 15lat(ma 38), z różnymi przerwami, odwykami, terapiami,..Ostatnio łykał od 200do 600mg /tydz. Przez ostatni miesiąc odstawiał,więc 200mg/tyg. 4 dni temu musiał łyknąć dużo więcej , choć twierdził ,że 600mg , do dziś jest w fatalnym stanie. Wizualnie-oczy na wpół przymknięte, generalnie zasypia przy każdej czynności, usta sinawe, cera ziemista. Twierdzi , że nie czuje głodu,więc nie je, dziś-4-tego dnia więcej śpi. Ale najbardziej makabrycznie z jego głową -zachowuje się jak starzec w najbardziej zaawansowanej fazie Alzheimera. Godzinami szuka jednej rzeczy, pier... głupoty nieziemskie, np.ostatnio zawodnicy Fify byli zombiakami, ma problem z określeniem czasu , zabrał ze sobą maszynkę do cięcia włosów jako telefon, mówi o sytuacjach ,które nie miały miejsca,itp....jest tego masa. Oczywiście łykał jeszcze w kolejne dni-poza dzisiejszym, choć rano miał jeszcze bombiskooo! Czy to kwestia kumulacji substancji, czy musiał wziąć coś jeszcze , a może to jednak zejście ? Co Wy na to?
  • 1305 / 162 / 0
Może klonazepam? W mixie z Tramalem i w zbyt wysokich dawkach powoduje te efekty uboczne co piszesz

Ja przerwalem detox od tramca 9dni wytrzymałem :retarded:
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12558 / 2434 / 0
@ZoJkA
Trochę niskie to dawkowanie tygodniowe - dawki "terapeutyczne", a nie narkotyczne. 200 mg tygodniowo? Tu są zawodowcy, którzy biorą na raz po kilka gramów...
Może coś pomyliłaś, ale mniejsza z tym.
Objawy przysypiania to klasyczny objaw mocnego działania opioidów. Po Tramalu też nie mogłem jeść. To spowolnienie może być związane zarówno z działaniem wysokiej dawki Tramalu, jak i połączenia z klonazepamem / diazepamem (przy wysokich dawkach trzeba brać te leki, żeby nie dostać ataku padaczki). Generalnie przyćpał sobie...
  • 209 / 15 / 0
Zaczerwienienie na ryju i bąble po Tramalu? Odstawić w cholerę?
  • 4 / / 0
Właśnie "terapeutyczne" to dawki---jak napisałam --odstawiał ! Czas kiedy łykał pełne garście ma już za sobą. Dzięki za info-- potwierdził się klonazepam :-/
  • 12558 / 2434 / 0
Przynajmniej bierze "świadomie" (to już coś).
  • 5801 / 1192 / 43
Terapeutycznie, tak jak napisałem tramal to jedyne opio jakie zażywam.
I to rzadko. Działa na mnie jak wszywka, mam wstręt do alko. I nawet innych dragów, bo łączyć z tramadolem wielu rzeczy po prostu się nie da. Jeden dzień w tygodniu na trampku. Na drugi mam bardzo dobry humor, od seratonimy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1305 / 162 / 0
Ja trochę obcinamm tramal 600mg rano po południu tzn ok 12 300mg i na wieczór albo nic albo 150mg jak ciśnienie mnie dopadnie
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.