Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 808 / 468 / 0
Masz jakieś leki typu benzo? Jeżeli nie to dzwoń po karetkę.
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 4 / / 0
Nie mam, z leków jedyne co posiadam to kwetiapina rozwazalam czy nie wziac by zasnąć jednak myślę że neuroleptyki za chuja teraz wskazane nie sa. Wolałabym nie dzwonić po karetkę, bo już podobne sytuacje, no ale jak wyżej pisałam czuję że będzie o wiele gorzej niż zazwyczaj, po karetkę wolałabym dzwonić w ostateczności, po czym rozpoznać ostatni dzwonek aby zadzwonić? Mogę zrobić coś jeszcze oprócz nawadniania się?

scalono
/spiaca

Zaczęło mi szumieć w uszach i zaczynam tracić kontakt(coś podobnego do derealiacji) i uciskać w klatce piersiowej ciężko mi się oddych
  • 365 / 103 / 0
Masz klasyczny atak paniki . Musisz się jakoś uspokoić. Nie masz żadnych leków więc musisz samodzielnie to ogarnąć. Niestety ataki paniki mają to do siebie że wyglądają bardzo dramatycznie i serce faktycznie "boli " I bardzo szybko biję- nawet do 160 . Do 20 mim jak nie przejdzie to możesz zadzwonić na pogotowie .
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
  • 808 / 468 / 0
Kwetiapina zbije działanie Nepa. Jeżeli nie chcesz dzwonić po pogotowie zarzuc.
Piwo też powinno Cię uspokoić jeżeli posiadasz jakiś alkohol.
Po pierwsze nie zarzucaj kolejnych dawek. Przetrwaj ten czas, weź prysznic, połóż się i czekaj.
  • 2916 / 627 / 0
@tosieniedzieje Ale kwetiapina źle działa na serce, zwiększa ryzyko arytmii. Ja bym odradzał
KONTAKT PW + PRIVNOTE.COM
  • 808 / 468 / 0
@OcpanyMotyl
Zszedłeś już z ciągu, czyy nadal lecisz z NEPEM? Jak to sie skonczylo, daj znac bo sie martwie,
  • 985 / 235 / 0
Aj no wszystko źle działa na coś. Tutaj już się redukuje szkody i jedna dawka kwety zadziała na pewno mniej destrukcyjnie niż długie przestymulowanie i atak paniki gdzie pikawa wali 180 uderzeń.
To jest klasyczna sytuacja gdzie ja bym walił prędzej kwete niż rolki jakbym miał wybrać.
Bierz tę kwetę 50mg jak nie pomoże to ponawiaj dawkę. Polecam rozpuścić w wodzie. Wchłonie się w 20 minut a nie w 45.
  • 365 / 103 / 0
Ale kwetiapina podczas ladowania lubi na 10 min podnieść mocno puls ,nawet o 50-60 uderzeń.nawet w najmniejszej dawce. Więc bym się 4x zastanowiła....
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
  • 985 / 235 / 0
Wiesz, nigdy tego osobiście nie odczułem, a to spora zmiana. W dodatku jest to mój chyba ulubiony neuroleptyk. Jak mi wpadnie w ręce to zwrócę na to uwagę. Dzięki za info :*
W tym wypadku błąd został popełniony dużo wcześniej tak naprawdę, bo żaden z nas nie jest czarodziejem żeby koleżance pojawiła się alpra czy klon w pokoju.
  • 586 / 126 / 0
Biore 600mg/dzień moklobemidu + 900-1800mg/dzień pregabaliny
Czy wrzucenie do tego mini dawki fluoksetyny jest realnie niebezpieczne dla osoby która przy GŁUPIM I NIEBEZPIECZNYM łączeniu kryształu różnej maści w tym raz MDMA nie miala komplikacji większych niz ciśnienie?
Nie działa na mnie nic serotoninojebnego i chcialbym wiedzieć czy fluoksetyna może mi zagrażać realnie poza teorią iMAO+SSRI=ZS czy najwyzej źrenice wywali
Niepotrzebne kombinacje ale moze ktos ma doświadczenie SSRI(malutkie dawki)+iMAO

WARN zgodnie z regulaminem wątku opisuje się w nim jedynie sytuacje wymagające natychmiastowej pomocy, ta nią nie jest - nv13
ODPOWIEDZ
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.