Sobie slucham Any Tijoux - polecam !
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Wczoraj po połódniu poczas jazdy na klonie wpałem na kur.. genialny pomysł, zeby jedyny blister klona jaki mam poprzecinać sobie nożyczkami (?)
Równo polowę (całe 15 krzyży) znalazłem na swoim miejscu, z wesoło upitoloną drugą połówką. Chociaż tyle
Reszta? Tylu na pewno nie zjadłem, biorąc pod uwagę, że w miarę normalnie wstalem na nastepny dzien.
Gdzie jest reszta, to chyba nigdy sie nie dowiem, chyba, ze zatrudnię Holmesa, Monka, albo innego inwestygatora. Za młodego oglądałem detektywa w sutannie, ale ten by mi raczej nie pomógł znalaźć klonów
Kurde, akurat klony najciężej mi było ogarnac,ze wszystkich benzo
Zaraz zaczne przegrzebywac kosz na smieci, bo wieciej pomysłów kurde nie mam
Ale teraz bez ketonów xd
Benzo mi w sumie nigdy nie podchodziły, zawsze uważałem z nimi
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.