Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
01 czerwca 2018wnc1964 pisze: Na mnie kodeina też raz nie działa raz działa, niekiedy paradoksalnie niższa dawka zadziała lepiej niż wyższa dawka.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
poprawiam cię!
Zależność innych leków na opio to jeszcze inna kwestia, bo powiedzmy że inne opio działają w miarę stabilnie (pomijając tolerkę) - a mózgojeby ssri i inne wpływają mimo to na ich działanie. Więc ktoś kto bierze antydepy + kapryśną kodeinę może się nie raz zawieść brakiem fazy.
A czemu się bierze kodeinę mimo jej kapryśności? Bo jak jest dobry dzień i nie ma focha, to wtedy wynagradza wcześniejsze "ciche dni". A to jest warte czekania.
Fajnie by było, jakby ktoś mądrzejszy ode mnie napisał, czy moja teoria ma jakiś sens.
Jezeli walniesz opio iv to wejscie zmaizdzy, bedziesz chcial wracac,
wszystko bedziesz chcial sprawdzic iv . Ja tak mam.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.