Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Mam w ogóle napisany już prawie do końca tekst o uzależnieniu od opio, jak to wygląda z czasem itd. Bo wielu starych ćpunów miało napisać i było już wywoływanych nawet do tablicy jak np. Jamedris, która miała napisać jak wygląda strzelanie z zegarkiem w ręku co 6 godzin byle tylko zabić skręta i coś lekko poczuć po dużej dawce opio. Niestety nie zrobię mention, bo nie umiem z telefonu.
Mam tylko nadzieję, że DexPL pomoże mi znowu odzyskać moje stare konto, bo oczywiście jak to stary, głupi ćpun pogubiłem zapisane hasła. A tych samych wszędzie używać nie można a nawet jedna zmieniona litera czy cyfra powoduje, że zapominam te hasła.
28 czerwca 2021Maykell85 pisze: To teraz będziesz szukał tego pierwszego razu może i do końca życia, bo większość ćpunów opio tego właśnie poszukuje.
Mam w ogóle napisany już prawie do końca tekst o uzależnieniu od opio, jak to wygląda z czasem itd. Bo wielu starych ćpunów miało napisać i było już wywoływanych nawet do tablicy jak np. Jamedris, która miała napisać jak wygląda strzelanie z zegarkiem w ręku co 6 godzin byle tylko zabić skręta i coś lekko poczuć po dużej dawce opio. Niestety nie zrobię mention, bo nie umiem z telefonu.
Mam tylko nadzieję, że DexPL pomoże mi znowu odzyskać moje stare konto, bo oczywiście jak to stary, głupi ćpun pogubiłem zapisane hasła. A tych samych wszędzie używać nie można a nawet jedna zmieniona litera czy cyfra powoduje, że zapominam te hasła.
28 czerwca 2021Maykell85 pisze: Mam w ogóle napisany już prawie do końca tekst o uzależnieniu od opio, jak to wygląda z czasem itd.
Ale Ty nie udzielaj ludziom rad, a słuchaj i ucz się. Chłop przeżył 10x więcej niż tobie się "wydawało że przeżyłaś". Może coś z tych "opowieści" wyciągniesz dla Siebie. A jak nie, to niech inni korzystają.
29 czerwca 2021SugarLady pisze: Bierzesz dla przyjemności,z czysto hedonistycznych zapędów. Ma być dobrze,lepiej niż dobrze,znacznie lepiej niż dobrze. Opio Ci to właśnie daje ,bierzesz po to,żeby było Ci dobrze,z założenia po to są właśnie dragi. Jeśli dana subst. nie robi Ci dobrze i odczuwasz więcej skutków ubocznych jak sam napisałeś niż przyjemności ,to wynika z tego,że nie rozumiesz z definicji do czego służą dragi;) Żeby nie było,że gloryfikuje ,nie tylko d. robią dobrze lol Fajnie by było jakbyś znalazł inne drogi przyjemności,nawet jakby to miało być zbieranie znaczków;)Jeśli natomiast upierasz się przy braniu, znajdź subst.która wzniesie Cię na level high i nie rozczaruje,bo chyba nie o to w tym chodzi.
Bardzo dobrze robi mi koko ale cena zaporowa, mef, ale po nim zawsze potem zdycham. No ale generalnie dragi przy ssri i nerwicy nie są wskazane więc staram się jak najrzadziej, choć różnie bywa. O dziwo po paroksetynie mam większe ciągoty niż bez niej.
Zdrowe zajawki też mam nie martw się :) sport głównie.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.