Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 5839 / 1209 / 43
Ja na Twoim miejscu bym poszedł, a o benzo nic nie gadał.
Wymyśl coś innego.
Ja bym powiedział, że kolega poczęstował mnie tabaką, i złe się czuje.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 425 / 50 / 0
Chodzi o to ze sam ma wgląd do tego
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / 23 / 0
W takim razie powiedz rodzinnemu to co powiedziałeś psychiatrze gdy wypisywał Ci leki - oczywiście gdy sam zapyta. Rodzinny takich jak Ty ma setki, prawdopodobnie nie interesujesz go.
Tabaka nie jest głupim pomysłem.
Chętnie poznałbym powód, z którego wciągnąłeś fluoksetynę w kinola, ale nie tutaj, nie śmiecimy.
post3691967.html#p3691967 zapraszam.
"jak Ci się nie podoba rzeczywistość, to sobie idź gdzie indziej".
  • 978 / 180 / 0
@dawidbengurion powód podał wyżej przecież 😁 bo ja myślałem że to jeden z tych co myśli że SSRI się można naćpać.
@Rs3mati skoro dalej masz z tym problem to możesz iść do lekarza,temat wciągania tabaki i tyle.Pewnie zapyta o zatoki i da ci coś na zatoki,Do nosa Tobie nie będzie zaglądał przecież.Ja bym poczekał aż się nos zagoi i po sprawie.
Nie brałeś nigdy nic np. z cmc kiedyś?Nie wiesz jak wygląda podrażniona śluzówka itp. nosa?Czy to coś poważniejszego serio u Ciebie?
  • 425 / 50 / 0
Coś tam kiedyś się wciagalo ale nie cmc i w sumie chyba delikatniejsze bo czuć nie było a tu piekło jak chili jakieś i do teraz mam katar i delikatny ból nosa, jak to nic groźnego to wole przeczekać
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 965 / 231 / 0
Serio nie spam tutaj gościu, że Cię nosek boli. Wciągnąłeś fluoksetynę, która posiada 3 atomy fluoru w cząsteczce, a to najaktywniejszy z halogenów (aktywniejszy od chloru). Wsadź sobie do drugiej dziurki pastę do zębów, będziesz miał podobnie. Zapisz się do innej przychodni i tam pójdź ze swoją sprawą skoro tak Cię to frapuje. Kup sobie sól morską i przejdzie, ewentualnie coś z xylometazoliną.
  • 425 / 50 / 0
Może źle to ująłem, nie chodzi o ból ani o katar tylko o to czy dużo szkód sobie narobiłem i czy olanie tego tematu nie spowoduje żadnych konsekwencji zdrowotnych
  • 0 / / 0
no czesc pierdolnalem sobie wczoraj 480 mg kody i zmieszalem to z dwuseta wodki. cala noc nie moglem spac, pogrzany bylem fest. dzisiaj rano czulem sie jak gowno (czego mozna bylo sie spodziewac), ale caly czas mialem (((i nadal mam))) zrenice jak szpilki i jest mi slabo. jakis czas temu rzygalem, na chwile pomoglo. juz sie zaczalem niepokoic to poprzegladalem fora i zdazylem sie zeschizowac. nie wiem czy serio mam depresje oddechowa czy sobie to wmawiamXD mam wrazenie jakby teraz wziecie oddechu musialo byc moja swiadoma decyzja bo inaczej nie bede w stanie w ogole oddychac. jakis taki odrealniony sie czuje, galy ciagle takie jak byly, obraz mi sie pierdoli, musze przymykac jedno oko zeby moc normalnie pisac. dzwonic po karetke czy sie w leb pierdolnac?
  • 79 / 23 / 0
Jeżeli nie jest bardzo źle, spróbuj zadzwonić do kogoś bliskiego i porozmawiać by wykluczyć atak paniki.
"jak Ci się nie podoba rzeczywistość, to sobie idź gdzie indziej".
  • 768 / 105 / 0
Bolą mnie nerki. Prawdopodobnie od Triapridu 25-0-25. Może od Convulexu 300-0-300. Biorę jeszcze Clonozepam 0,5-0-0,5. GFR mi wyszło 90 czyli już coś nie tak. Żaden lekarz ani rodzinny ani Psychiatra nie widzą w tym nic złego. Prawdopodobnie mam marskość wątroby ale psychiatra jak wciskał mi Convulex mówił że będziemy się martwili jak wyniki będzie 3 Cyfrowy. Co odstawić, co zostawić, jakie badania powtórzyć ? Do tego po tym Convulexie mam jakieś drżenia mięśni co lekarz psychiatra mówił że to nie możliwe a jednak. ( Nawet w ulotce jest napisane ) CRP i WBC też mi wyszło 12.1. a to już świadczy o jakiś stan zapalny albo wirusowy. Nie wiem czy nie mam WZW C może B. Psychiatra kazał przyjść w lipcu. Nie doczekam a z kolei wcześniej nie mam co iść bo i tak niczego innego nie przepisze. Więc jeszcze raz, jaki komplet badań sobie zrobić nawet prywatnie i jakie leki rzucić ? ( Clona zostawić a resztę odstawić ? ) Dziękować 👍
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?