Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 449 / 101 / 0
Mi pregaba pomogła odstawić od kody do oksykodonu więc istotnie, to dobra rzecz przy odstawce opiatów, jakichkolwiek.
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 1229 / 181 / 0
@Teabadger ano taki że wiesz jaki mam problem z pregą, gadaliśmy na PW o tym. Weź przypomnij mi o temacie zmarłych mam wieczorkiem to pogadamy o tym, bo teraz mało czasu mam

A dodam tylko anogdotke małą, co prawda nie dotyczy pregi tylko alpry ale tutaj można sobie pozwolić na takie posty (mody - jak coś to sory)
Na alprowany gadałem z randomami po mieście, w tym z jedną śmieszną babką starszą, okazało się że też bierze prochy bo ma dwubiegonówke, wogole smieszna gadka była z nią, ale przejde do sedna - brała ketrel i też potwierdziła że po 2 tygodnaich przestał ją usypiać, mirtor też brała i też mówiła że po jakimś czasie przestał działać. Ogólem chłop ją zdradza a ona przez to żre psychotropy i obżera się :)
  • 2032 / 335 / 0
Przedwczoraj gram porobił bardzo przeciętnie. Dziś 2-gi dzień bez pregabaliny. Mam jej kilka liści, spróbuję za tydzień 750/1000mg zobaczymy czy znowu wystrzeli w przestworza.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 1941 / 194 / 0
Chuj, zajebałem 1200mg pregi. Mam nadzieję, że podniesienie o 300 oczek w górę zda egzamin. Zjadłem już cały zapas który miałem xd później zapalę :liść: ostatniego bucha, który mi został xd
Take DXM and Be Happy
  • 1664 / 301 / 0
Łatwo zauważyć, że jak ktoś się pyta "czy powinienem zajebać tyle i tyle" to i tak to robi, jeszcze zanim ktoś zdąży odpowiedzieć %-D
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 1941 / 194 / 0
@Teabadger, przecież nie będę do nocy czekał %-D
Take DXM and Be Happy
  • 1229 / 181 / 0
@Teabadger dokładnie, lepiej bym tego nie ujął, wiem to z resztą po sobie %-D
  • 38 / 1 / 0
W ogóle jestem tu od niedawna i ciekawe jest to, że w który dział nie wejdę styl rozmów jest różny zależnie od używki %-D

Jak myślicie po jakim czasie uderzyć do szamana że prega przestała działać jak powinna żeby wysupłać wiecej opakowan ? Czy lepiej odpuścić żeby nie przesadzić? Póki co zalecił 75 - 0 - 75 a jak będzie się kręcić w głowie to tylko wieczorem jedną :krowa:
:rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg:
  • 1941 / 194 / 0
Po miesiącu podbij. Będziesz miał więcej.

A mnie z kapci wyjebalo wziuuuum. Xd

Dziwnie działa. Raz jestem na fazie, a raz z niej wychodzę.
Take DXM and Be Happy
  • 196 / 16 / 0
Ja Wam mogę przewinąć świry wampiry, że jak chcecie się jak najdłużej Pregabą nacieszyć to alkoholowe bajlando lepiej sobie odpuścić no i miksowanie zapewne też wjeżdża na tolerke. Ja sobie wkrecilem ze sie czuje tak znakomicie bo nie pilem i w kurwe biegalem i to po czesci byla prawda ale spoora zasluga Pregi w tym byla. Co kazdy melanz Pregaba chujowiej dzialala a na dzien dzisiejszy biore juz ponad rok i nie potrafilbym jej odroznic od magnezu który tez lubie zarzucić xd.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.