Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 322 / 2 / 0
Phaeleh pisze:
Co to znaczy, że zaliczasz drzemkę?
Gdy pojawia się bodyload, zwykle u mnie w postaci lekkich skurczy, usypiam. Ani mindfucku, ani wizuali jeszcze nie ma. Nigdy nie mam wspomnień czy snów z tego momentu. Po kilkunastu minutach budzę się, otwieram oczy i już wszystko ładnie pływa. Co ciekawe, 4 aco dmt jest jedyną tryptaminą, która to u mnie powoduje.
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
  • 510 / 53 / 1
3 miesiące temu przyjąłem przez przypadek (waga była uszkodzona) ~60mg domięśniowo, żyję i nic mi nie jest. Kilka razy miałem tylko coś na kształt flashbacka. Ale psychodelików już nie tknę przez długi czas %-D Tripu niestety nie potrafię opisać.
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 238 / / 0
Jak na razie zarzucone ostatnio 25mg dało mi tripa życia. Choć wiem, że w sumie nie mam dużego doświadczenia z psychodelikami i dużo mnie jeszcze czeka, ale to było piękne. Noc, mgła taka, że można się w niej zgubić, lewitujące w tej mgle światło latarni, skrzące się kropelki wilgoci na gałązkach drzew. Nie wiem dlaczego uważałam do tej pory, że jak brać tryptaminy to tylko w dzień, w nocy może być równie magicznie :heart: W pewnych momentach byłam naprawdę konkretnie wystrzelona z butów. Trzy godziny nieziemskiej euforii, zachwytu nad wszystkich, podziwiania rzeczy wyłaniających się z mgły. Później euforia już przeszła, ale nadal było ciekawie. Nie wiem dlaczego moi współtowarzysze twierdzili, że po 3h całkowicie im faza zeszła i tylko są zmęczeni. Owszem, ja też byłam zmęczona tym co przeżyłam, ale na pewno nie czułam się trzeźwa.

Pomijając fakt, że połowa moich współtowarzyszy podróży (była nas czwórka) spędziła większość czasu w knajpie pijąc i jedząc i za nic nie dało się ich wyciągnąć na zewnątrz. I wkręcili sobie, że nic szczególnego im nie ma :rolleyes: Jak dla mnie marnowanie fazy, ale cóż, każdy bawi się jak lubi.
życie jak las vegas parano
  • 22 / / 0
Witam
Pytanie czy dzień po 4-AcO-DMT można bez problemu zarzucić 6-apb?
Uwaga! Powyższy ciąg znaków został wygenerowany losowo.
  • 371 / 9 / 0
dzisiaj zarzyłem ok. 30mg - pierwszy raz z tryptaminami
japierdole... trip życia wyjebalo mnie z butów (ego death chyba z 5 razy) :) to jak to szybko wchodzi masakra tego rushu sie nie spodziewałem %-D

psychodelik pełną gebą :gun:
♪ P S Y T R A N C E ♫
Myco-Maniac
  • 105 / 2 / 0
Zaiste szybko wchodzi ~20 min, zaprawdę fajna tryptaminka, choć trochę drogo wychodzi za fazę w porównaniu choćby z równie fajnym 2c-p. Ale raz na jakiś czas na pewno warto, a akurat święta idą, będzie piękna okazja, oby tylko śnieg zdążył spaść.
A utraty ego przyznam że jeszcze nie doświadczyłem, ani po jednym ani po drugim, no ale przecież nie o to w tym chodzi :-)
  • 371 / 9 / 0
polecam, fajne uczucie :D ekstaza normalnie :heart:

btw strasznie mi sie chciało spać jak to wchodziło (potem przeszło ofc) ma ktoś też tak? %-D
♪ P S Y T R A N C E ♫
Myco-Maniac
  • 4807 / 268 / 0
Nie porównywałbym 4-Aco z 2C-P, które nie bez powodu jest takie tanie - 12 godzin bodyloadu bywało. Poza tym weź uświadcz euforii po 2C-P, najczęściej w pewnym momencie marzyłem żeby już zeszło, po 4-Aco miałem ciśnienie na dorzutkę.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 190 / 1 / 0
@koniczek: ja przez większość tripa dużo ziewałem, ale spać mi się nie chciało. Gdzieś czytałem, że to normalne.
Nie sądź, a nie będziesz sądzony! :old:
  • 222 / / 0
@koniczek ja również tak mam. Wiem że jak się kimniesz to można mieć świadomy sen, ale zwykle OEVy są tak ciekawe, że spać się nie da :D
A i tak później zwykle leżę. Piękno agonistów receptorów serotoninowych
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.