fla pisze:2m2b uspokoi, wyłączy lęki całkowicie (dużo bardziej niż benzo) plus dobry humor.
Ale fakt faktem jest bardziej do doraźnego stosowania niż na stałe.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
Najprawdopodobniej mam nerwicę wegetatywną.
Bardzo wychodzi mi na wierzch po fecie czy psychodelikach.
marihuana do końca nie pomaga, częściowo pogarsza stan.
Dodatkowo zaczynam odczuwać fizyczne problemy z sercem i bólami spowodowane nerwicą.
Czy moglibyście mi coś polecić z apteki? Jak sobie z tym radzicie? Co wam pomaga?
Od siebie dodam, że witamin z grupy B dają efekty na granicy placebo, podobnie magnez - czyli lipa.
Wydaje mi się pomagać medytacja - afirmuję sobie, że to jest moje ciało, a ja jestem pierdolonym Bogiem i mam nad nim całkowitą kontrolę, głęboko oddycham, wykonuję mundry, słucham ambientu, reggae i podobnych.
Bardzo pomaga mi też syropik z kozłkiem lekarskim i owocem głogu na bazie etanolu (Neospazmina). Niestety jeden syropik spokojnie trzaskam w ciągu kilkunastu godzin a jest to koszt ok 8 zł - w skali miesiąca wychodzi 2,5 stówki.
Ćpuny, pomóżcie :) Podzielcie się doświadczeniem. Może jakaś autohipnoza na MXE? Z tryptaminami mam ostatnio przykre doświadczenia, więc chyba będę ich unikać.
astralnykutas pisze: Czy moglibyście mi coś polecić z apteki?
astralnykutas pisze: Wydaje mi się pomagać medytacja - afirmuję sobie, że to jest moje ciało, a ja jestem pierdolonym Bogiem i mam nad nim całkowitą kontrolę, głęboko oddycham, wykonuję mundry, słucham ambientu, reggae i podobnych.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata