fla pisze:2m2b uspokoi, wyłączy lęki całkowicie (dużo bardziej niż benzo) plus dobry humor.
Ale fakt faktem jest bardziej do doraźnego stosowania niż na stałe.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
Najprawdopodobniej mam nerwicę wegetatywną.
Bardzo wychodzi mi na wierzch po fecie czy psychodelikach.
marihuana do końca nie pomaga, częściowo pogarsza stan.
Dodatkowo zaczynam odczuwać fizyczne problemy z sercem i bólami spowodowane nerwicą.
Czy moglibyście mi coś polecić z apteki? Jak sobie z tym radzicie? Co wam pomaga?
Od siebie dodam, że witamin z grupy B dają efekty na granicy placebo, podobnie magnez - czyli lipa.
Wydaje mi się pomagać medytacja - afirmuję sobie, że to jest moje ciało, a ja jestem pierdolonym Bogiem i mam nad nim całkowitą kontrolę, głęboko oddycham, wykonuję mundry, słucham ambientu, reggae i podobnych.
Bardzo pomaga mi też syropik z kozłkiem lekarskim i owocem głogu na bazie etanolu (Neospazmina). Niestety jeden syropik spokojnie trzaskam w ciągu kilkunastu godzin a jest to koszt ok 8 zł - w skali miesiąca wychodzi 2,5 stówki.
Ćpuny, pomóżcie :) Podzielcie się doświadczeniem. Może jakaś autohipnoza na MXE? Z tryptaminami mam ostatnio przykre doświadczenia, więc chyba będę ich unikać.
astralnykutas pisze: Czy moglibyście mi coś polecić z apteki?
astralnykutas pisze: Wydaje mi się pomagać medytacja - afirmuję sobie, że to jest moje ciało, a ja jestem pierdolonym Bogiem i mam nad nim całkowitą kontrolę, głęboko oddycham, wykonuję mundry, słucham ambientu, reggae i podobnych.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.