A jak będą chcieli cie wykukać to zrobią to.Systemy apteczarsko-konowalskie wysprzęgliły sie ostatnio.
Old1125 pisze:Rozumiem twoje przejscia (czy tam jakiegos zioma -brak ładu i składu) bo sam takich miałem pińcet, ale nie kłapocz na forumie o podróbkach recek.
A jak będą chcieli cie wykukać to zrobią to.Systemy apteczarsko-konowalskie wysprzęgliły sie ostatnio.
sory za literówy ale późno. A ja nie chce naprawiać świata tylko zrobić poważną przykrość jednej starej zarozumiałej babie żeby wyłapała kilka dni na rozkminke co i jak, jest szansa że jej nie wyrobi i już do konca życia bedzie ciągnąć pług do zbioru brukwi i ziemniaków. Oby :) Zresztą co ja tu gadam, kilka lat temu opylała mi przecież hurtowe flachy tramsa w takich ilosciach że więcej zdychałem na ból głowy, wymioty i drgawki niż było w tym coś fajnego. wiec może było by uczciwie odwdzieczyc sie 100ml wódy z 500mg 2mpdm i z 3 x tyle kofeiny. Może wtedy to przemysli i sie ogarnie
ps. pisze sobie oczywiście takie bajadury. mam 12 lat i nienawidze swiata ale musze jeszcze troche poczekac zanim bede mógło popsuc jednako dla wszystkich (: Mama mi mówie że wczesniej mi przejdzie, zaczne sie dobrze uczyć z matmy ni pokocham jakąś fajną mądrą dziewczynke.
wypierdalam gdziebądź
Faktycznie napisałeś bzdury, ale mam nadzieję, że utonie to w oceanie spamu, więc zostawiam i tak się nikt nie doczyta, ale następnym razem nie pisz o tym haniebnym procederze jakim jest fałszerstwo! Rozumiem, że pisałeś to mając przeogromną psychozę po Desoxypipradrolu.
Dzisiaj byłem u psychiatry i zapisała mi xanax 0,5mg. Ostatnio miałem ćwiartki, ale powiedziałem że w stresowych sytuacjach musiałem brać po 2tabletki. Potem zapewniłem lekarkę, że będę brał tylko doraźnie i zdaję sobie sprawę z konsekwencji wynikających z ciągłego brania benzodiazepin. Teraz przynajmniej będę czuł się jak człowiek rano 1mg i jakoś człowiek zaczyna ogarniać sprawy, które miał zrobić już dawno. alprazolam w przeciwieństwie do innych benzodiazepin mocno mnie aktywizuje. Dzisiaj pierwszy raz kupiłem Alprox, bo jest dużo tańszy od zomków, ma lepszy smak, no i ten stylowy słoiczek :-D
Kliki pisze:wiem że nie ma co r\lekceważych no ale fakt ze nfz udostęnia działającąwyszukiwarke wg której można sprawdzi czy dana apteka jest w systemie to troche kpina. Przy tym generalnie pecha musisz miec że by cie dorwali operacyjnie o 5 rano a w dodatku wszelkie dowody trzymam na twardym dyski zaszyfrowanym truecryptem. recepty oczywiscie kupuje od babuszki na dworcu bo jej lekarz daje a ona sie zle czuje a szczerze to ja już nawet śladu pliku nie mam a drukarka poleciała na wszelki wypadek w huj już na początku stycznia. udowodnią mi używanie lewych flepów z palcem w dupie ale z samym fałszerstwem, to nie koniecznie. chyba że kilka osób z hyba w dupie mam moje prośby i i nie pokasowała naszej korespondencji.Old1125 pisze:Rozumiem twoje przejscia (czy tam jakiegos zioma -brak ładu i składu) bo sam takich miałem pińcet, ale nie kłapocz na forumie o podróbkach recek.
sory za literówy ale późno. A ja nie chce naprawiać świata tylko zrobić poważną przykrość jednej starej zarozumiałej babie żeby wyłapała kilka dni na rozkminke co i jak, jest szansa że jej nie wyrobi i już do konca życia bedzie ciągnąć pług do zbioru brukwi i ziemniaków. Oby :) Zresztą co ja tu gadam, kilka lat temu opylała mi przecież hurtowe flachy tramsa w takich ilosciach że więcej zdychałem na ból głowy, wymioty i drgawki niż było w tym coś fajnego. wiec może było by uczciwie odwdzieczyc sie 100ml wódy z 500mg 2mpdm i z 3 x tyle kofeiny. Może wtedy to przemysli i sie ogarnie
ps. pisze sobie oczywiście takie bajadury. mam 12 lat i nienawidze swiata ale musze jeszcze troche poczekac zanim bede mógło popsuc jednako dla wszystkich (: Mama mi mówie że wczesniej mi przejdzie, zaczne sie dobrze uczyć z matmy ni pokocham jakąś fajną mądrą dziewczynke.
wypierdalam gdziebądź
Faktycznie napisałeś bzdury, ale mam nadzieję, że utonie to w oceanie spamu, więc zostawiam i tak się nikt nie doczyta, ale następnym razem nie pisz o tym haniebnym procederze jakim jest fałszerstwo! Rozumiem, że pisałeś to mając przeogromną psychozę po Desoxypipradrolu.
Gdyby słowa tego gościa zamieniły się w dźwięki, to byłaby to kakofonia, dzwony, trąbki i pierdzenie na jednym wdechu, do tego jakaś solówka na perkusji...
Ok. już się dowartościowałem, zatem żeby nie spamić, mówię co jest: wróciłem z Paryża - piękne miasto, wspaniali ludzie... szkoda, że z paką Bromazepamu 6mg i paką rolek 5mg mieszane z winem niewiele z tego pamiętam. Smutne :-/
Dziś jest 3 dzień jak nie jem żadnych benzo - walę zimnego indyczka. Nie jest źle... Mrowienie w kończynach trochę wkurwia + insomnia...
Zobaczymy jak długo pociągnę BEZ ;)
Edit: Chciałem tylko napisać, że właśnie moja abstynencja się zakończyła.
6mg bromazepamu + piwo...
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/otwarcie-punktow-sprzedazy-marihuany-1038x1038.png)
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/p06p0z0v.jpg)
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/zrzut-ekranu-2025-01-15-o-12.17.13.png)
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/brussels_police3_0.jpg)
Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki
Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/medmj22.jpg)
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść
Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/lsd_may_offer_viable.jpg)
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego
W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).