Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 312 / 12 / 0
Ostatnio palilem methio i powiem, ze zadowolony jestem z dzialania przy tym sposobie administracji. Robie takie sitko z folii aluminiowej, wrzucam na to ze 150mg towaru i co jakis czas biore duzego bucha, ktory starcza na chwile i chce sie wiecej.

Kiedys tez bralem to w nos, ale nie dzialalo tak fajnie jak waporyzacja.
moor1992
  • 104 / 1 / 0
jak nie lecisz na tym w ciagach to praktycznie zjazdu nie ma, serducho w ciagach bije jak mlot gorze niz niz po innych ketonach/;
  • 353 / 5 / 0
Czy MPA wpływa w jakimś stopniu na serotonine,czy tylko na dopamine ?
  • 1854 / 217 / 37
Zdecydowanie bardziej na dopaminę, na serotoninę lajtowo, przynajmniej w moim wypadku.
  • 245 / 2 / 0
To niema nawet ułamka mocy metafety chociaż MPA samo w sobie jest fajne,całkiem fajna stymulacja z lekką euforią i praktycznie zerowym zjazdem. Ale serce tak jak po metio po żadnym stimsie mnie nie bolało.
Dam klony lub xanax za AMP super jakości
  • 223 / 1 / 0
C9H13N pisze:
Panowie,

waporyzacja w postaci soli czy free? Ktoś może opisać porównanie wapo i wciągania?
Waporyzacja zdecydowanie odpada. Jeżeli mam napisać coś o tej substancji z użyciem ognia, to ja robiłem tak: wyjmowałem z papierosa filtr, bez części do palenia, składałem pół filtra na pół i wkładałem spowrotem do tego pomarańczowego papierka. Tak powstały przedmiot starałem się trzymać w palcach w pionie i zasypywałem reszte pustej przestrzeni tego pomarańczowego mpa. Dawałem ognia na full i mocny szybki wdech aż przyjemnie było efekt raczej ciekawy a i fajnie się mieszkanie sprzątało:)
  • 1037 / 10 / 0
@up wygląda mi to bardziej na zwykłe palenie niż waporyzowanie - a palenie zamiast waporyzowania nie jest ani zbyt mądre, ani zbyt zdrowe, a najczęściej nie jest też skuteczne. No ale co kto lubi. Jakie ilości tak przyjmowałeś?
  • 87 / 3 / 0
Zauważyłem ciekawą rzecz. MPA zaraz po otwarciu nie miało u mnie żadnego zapachu i smaku, wtedy też zadziałało najlepiej. Przy ponownym użyciu, jakiś tydzień później substancja zaczęła pachnieć i smakować zepsutym jajkiem i nie miała już nawet 20% swojego poprzedniego działania. Jest możliwe, że zachodzi tu jakaś rekcja w kontakcie z powietrzem?
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2013 przez Cienista Marchewa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Przeniesione. Proszę o pisanie postów w odpowiednich wątkach.
  • 34 / / 0
Poszło 165mg MPA oralnie (miałem zarzucić MDAI). Trochę się spąiłem bo nigdy nie zarzucałem MPA i też za wiele o tym nie wiedziałem, dawka z tego co widzę spora, ale chyba obędzie się bez ofiar. Sort nie biały, a złoty krystaliczny, bardzo dobrze się rozpuszczał nawet w zimnej wodzie.
Co do odczuć...jest bardzo spoko...konstruktywna stymulacja jest mocno wyszuwalna, ale jednocześnie miło jest się wyłożyć na kanapie z kompem, więc nie jest to żaden wykurwiacz z butów.
Serducho napierdala dość mocno, wazokonstrykcji właściwie nie odczuwam. Czuje jakby się ciągle rozkręcało, a mineła już ponad godzina(weszło po ok 20min). Totalnie zniwelowało kaca po alko.
Także po pierwszych wrażeniach stwierdzam, żę jest to dobra zabawka do roboty. Na posiady gorzej bo nieodczuwam żadnej ochoty na jakąkolwiek rozmowę, właściwie w ogóle na przebywanie z ludzmi. A i jeszcze dużo wyraźniej widze.

Skrobne póżniej jak długo to trzymało przy takiej dawce, no i co ze zejściem.
Wszystkie uzależnienia oddalają nas od sukcesu.
  • 223 / 1 / 0
Pandaeb pisze:
@up wygląda mi to bardziej na zwykłe palenie niż waporyzowanie - a palenie zamiast waporyzowania nie jest ani zbyt mądre, ani zbyt zdrowe, a najczęściej nie jest też skuteczne. No ale co kto lubi. Jakie ilości tak przyjmowałeś?
Niewielkie, mpa to mocny środek nie polecam większych dawek niż 150tki

02 mar 2013, 05:33
Leguś pisze:
Zauważyłem ciekawą rzecz. MPA zaraz po otwarciu nie miało u mnie żadnego zapachu i smaku, wtedy też zadziałało najlepiej. Przy ponownym użyciu, jakiś tydzień później substancja zaczęła pachnieć i smakować zepsutym jajkiem i nie miała już nawet 20% swojego poprzedniego działania. Jest możliwe, że zachodzi tu jakaś rekcja w kontakcie z powietrzem?
Myślę, że tak, miałem podobnie, lecz starałem się szczelnie ją zamykać w ciemnej szafce :)
Ostatnio zmieniony 03 marca 2013 przez Cienista Marchewa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Scalono.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.