Nie podajemy źródeł substancji na forum. taurinnn
Czy sądzicie, że warto kontynuować przyjmowanie i czekać na inne rezultaty, czy już teraz można stwierdzić, że to nie dla mnie? Anyway, jestem prawie pewien, że mam problemy z dopaminą.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Dzieje sie tak poniewaz regiony mozgu odpowiedzialne za odczuwanie przyjemnosci, pewnosci siebie, sily psychicznej, spokoju, radosci sa mocno i permanentnie zdeprywpowane i aplikujac sobie np. DOPE czy tyrozyne wzrasta poziom dopaminy w pniu mozgu, natomiast nie wzrasta w korze przedczolowej poprzez zahamowanie tej struktury zmieniona przez nalog ekspresja receptorow w mozgu oraz zmiany fizycznej budowy struktur;
Zmiana tego stanu mozliwa jest na obecny stan wiedzy poprzez elektromagnetyczna stymulacje/inhibicje zmienionych struktur.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.