Nie podajemy źródeł substancji na forum. taurinnn
Czy sądzicie, że warto kontynuować przyjmowanie i czekać na inne rezultaty, czy już teraz można stwierdzić, że to nie dla mnie? Anyway, jestem prawie pewien, że mam problemy z dopaminą.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Dzieje sie tak poniewaz regiony mozgu odpowiedzialne za odczuwanie przyjemnosci, pewnosci siebie, sily psychicznej, spokoju, radosci sa mocno i permanentnie zdeprywpowane i aplikujac sobie np. DOPE czy tyrozyne wzrasta poziom dopaminy w pniu mozgu, natomiast nie wzrasta w korze przedczolowej poprzez zahamowanie tej struktury zmieniona przez nalog ekspresja receptorow w mozgu oraz zmiany fizycznej budowy struktur;
Zmiana tego stanu mozliwa jest na obecny stan wiedzy poprzez elektromagnetyczna stymulacje/inhibicje zmienionych struktur.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.