Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 3363 / 356 / 0
Będzie bardzo sennie.
  • 27 / / 0
motocyklista pisze:
Szczególnie gbl + alko.
I do tego buszek gandzi :heart: Chociaż moja kumpela zasnęła na 3 h po takim połączeniu (3 piwa + 1,5 ml + lufka słabego jarania)
  • 264 / 2 / 0
Próbował ktoś łączyć GBL i benzodiazepiny? Jakie wrażenia? Wyczytałem ze nie jest to do końca bezpieczne połączenie.
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
  • 2518 / 28 / 0
Właśnie podbijam pytanie. Przeczytałem pobieżnie wątek i nie ma wzmianki o takim miksie. Pewnie może być niebezpieczny, gdyż obie substancje działają na te same receptory. Jednak miks może wydać się ciekawy dla niektóry ryzykantów.
  • 630 / 3 / 0
Benzodiazepiny i GHB w ogóle nie działają na te same receptory i nie występuje najmniejsza nawet tolerancja krzyżowa. GHB działa na receptory (m.in.) GABA-B i GHB. Benzodiazepiny GABA-A. Nie ma jakichś szczególnych przeciwskazań do brania obu substancji razem. Ponieważ obie substancje brane na raz aktywują prawie cały układ GABA to ich działanie po prostu się sumuje – GHB+benzo = więcej spokoju i senności. Minusem jest to, że rozregulowujemy sobie jednocześnie prawie cały układ GABA. Jeśli ktoś wpadnie w ciąg, to ciężko będzie wyhamować za pomocą benzodiazepin, kiedy na nie też będziemy mieli sporą tolerancję i też będziemy od nich uzależnieni fizycznie…
  • 1425 / 81 / 0
Mi się kiedyś kiedyś zdarzało zjeść 0,5mg-0,75mg klona i do tego standardową dawkę gbla 2,3-2,5ml. Byłem po tym BARDZO wyluzowany, jednak po pewnym okresie robiłem się dosyć mocno senny. Można po takim miksie narobić głupot nawet bez szczególnych predyspozycji do "nadzywczajnych" zachowań. Okazjonalnie można zarzucić, jednak nie warto przesadzać z dawkami ale i tak lepiej kloniaka zachować na odstawke gbla.
  • 116 / 2 / 0
IMHO GBL fajnie miksuje się z wszystkim no może poza tryptaminami.
  • 66 / 1 / 0
Co sądzicie o miksie GBL z kotem(efedron)? : >
Nie zbije przyjemności związanej z przytulaniem kotka?
  • 116 / 2 / 0
@Iteh
Nie, często przed strzałem z kota piłem gbla, jak wchodził to podawałem i.v. metkata i wręcz podkręcał przyjemność związaną z działaniem efedronu. Zajebisty miks.
  • 3205 / 176 / 0
Jak dla mnie zajebistym miksem dla biedaków jest GBL + kawa. Polecam, byle nie za często.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.