Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 481 / 6 / 0
a dlaczego nie poczytałes najpierw o tym srodku,omówienie działania dawkowanie,skutki uboczne itd. :-/
Piszesz potem ze cos jest do dupy bo przyjołes to na poziomie logiki 5cio latka i skarzysz sie na złe samopoczucie obwiniajac bufa ze jest syfem bo co? Nie potrafisz albo nie dorosłeś to nie ruszaj i pograj sobie w piłke czy na wrotki idz sobie pośmigaj. Zadnej 'tego' typu substancji nie mozna lekcewazyc i zarzucac sobie kreske za kreska jak landryny czekajac na niewiadomo co a potem miałczec ze to takie niedobre i be sie czujesz i Ty wielki badacz stanowczo odradzasz. Fakt dobry przykład na to jak nie powinno sie zabierac za takie rzeczy i jakie moga byc konsekwencje takiego postepowania. W sumie in + ? :huh:
"Zajebistym Gównem bufedronem" - podsumował specjalista :nuts:
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
ok człowieku nie podniecaj się tak,o bufedronie czytałem bardzo dużo ,nie wydaje mi się że by dawki jakie brałem były jakieś strasznie duże ,dość rozciągnięte w czasie. bufedron to nie jest fajny proszek,specjalistą na szczęście nie jestem w tym temacie,ale za nim coś spróbuje czytam o tym, buf jest bardzo subtelny w działaniu dla tego postanowiłem tu o nim napisać że by jakiś następny nieogarnięty człowiek jak ja nie podszedł do tego specyfiku troche lekceważąco bo może się to moim zdaniem tragicznie skończyć.Myśle że każda opinia jest potrzebna.
  • 20 / / 0
bery pisze:
Buf jest bardzo subtelny w działaniu dla tego postanowiłem tu o nim napisać że by jakiś następny nieogarnięty człowiek jak ja nie podszedł do tego specyfiku troche lekceważąco
to troche dziwne ze skoro czytales i o tym nie wiedziales buf to nie feta sluzy do czego innego, a do czego konketnie?? kazdy powinien sobe odpowiedziec na pytanie to pytanie sam u mnie przed sesja sprawdzil sie rewelacyjnie :-D odnosnie zdrowia to uwazam ze buf w mniejszym stopniu wsiada na serducho niz np mefedron
  • 85 / 3 / 0
Testowany w ilości 50 mg, oralnie, wywołał następujące efekty takie jak:

- Stymulacja psycho-fizyczna.
- Ostrzejsze (wyraźniejsze) widzenie.
- Towarzyskość i chęć rozmowy.
- Zwiększenie wydolności fizyczne ( znacznie ).
- Zwiększona motywacja i chęć działania.
- Zahamowanie łaknienia.
- Zniesienie uczucia senności.
- Zwiększona koncentracja i czujność.

- Źrenice ani trochę powiększone.
- Tętno nieznacznie podwyższone.
- Oddech staje się głębszy, a oddychanie wyraźnie lżejsze.
- Uczucie pragnienia i suchość w ustach.

Ogólnie, pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne. Taki uniwersalny drag do wszystkiego. Najbardziej cenię sobie zwiększone samopoczucie, które utrzymuje się stosunkowo długo, bo u mnie nawet na drugi dzień.

Nie wiem co jeszcze. :cheesy:
  • 21 / 1 / 0
elian pisze:
Testowany w ilości 50 mg, oralnie, wywołał następujące efekty takie jak:

- Stymulacja psycho-fizyczna.
- Ostrzejsze (wyraźniejsze) widzenie.
- Towarzyskość i chęć rozmowy.
- Zwiększenie wydolności fizyczne ( znacznie ).
- Zwiększona motywacja i chęć działania.
- Zahamowanie łaknienia.
- Zniesienie uczucia senności.
- Zwiększona koncentracja i czujność.

- Źrenice ani trochę powiększone.
- Tętno nieznacznie podwyższone.
- Oddech staje się głębszy, a oddychanie wyraźnie lżejsze.
- Uczucie pragnienia i suchość w ustach.

Ogólnie, pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne. Taki uniwersalny drag do wszystkiego. Najbardziej cenię sobie zwiększone samopoczucie, które utrzymuje się stosunkowo długo, bo u mnie nawet na drugi dzień.

Nie wiem co jeszcze. :cheesy:
Moje odczucia są niemal identyczne (z wyjątkiem tętna, które podbiło całkiem mocno). Całe działanie jest subtelne - doskonałe do życia codziennego. A, zapomniałbym - u mnie dawkowanie to około 75 mg na pierwszy raz i potem dociąganie co 1,5h-2h po około 30 mg.
  • 13 / / 0
metylon + buf - probował ktoś?
chodzi o to, by powstała mieszanka, która dodaje Ci energii oraz euforii w jednym. ewentualnie, co byłoby najodpowiedniejsze w nowych, post-ustawowych warunkach ?
pozdrawiam.
  • 1 / / 0
dzisiaj probowalem Bufedronu razem z ziomkami (wszyscy wczesniej mieli stycznosc z mefedronem, ostatni raz ok dwóch tygodni temu) osobiście nie polecam jestem niemile zaskoczony a mianowicie ciezko mi nawet okreslic czy cokolwiek poczulem podobnie bylo u kazdego kto ze mna robil. pomimo tego ze niby porcja 60mg jest wystarczajaca zrobilem ok 150mg w ciagu pol godziny, chlopaki robili na rowno ze mna ale i tak nikt nie byl pewny czy cokolwiek odczul. Jakość produktu byla wysoka - od sprawdzonego dostawcy (wczesniej bralem z tego zrodla mefa ) . Krotko mowiac jezeli poszukujesz tak jak ja czegos PRZYNAJMNIEJ troszke przypominajacego Mefedron - nie warto nabywać oraz próbować tego ketona.
Uwaga! Użytkownik mycu92 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 2 / 0
Ale ten keton nie ma przypominać mefedronu ;-) Wiec po co te żale
  • 134 / / 0
Dokładnie bufedron zupełnie nie przypomina mefa. Nie znaczy to, że jest zły :-)
Uwaga! Użytkownik Dead Kennedys nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 4 / 0
Ile bufka wziąć oralnie dla dość mocno doświadczonego alfa-aminoketoinisty? ;-)
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.