Piszesz potem ze cos jest do dupy bo przyjołes to na poziomie logiki 5cio latka i skarzysz sie na złe samopoczucie obwiniajac bufa ze jest syfem bo co? Nie potrafisz albo nie dorosłeś to nie ruszaj i pograj sobie w piłke czy na wrotki idz sobie pośmigaj. Zadnej 'tego' typu substancji nie mozna lekcewazyc i zarzucac sobie kreske za kreska jak landryny czekajac na niewiadomo co a potem miałczec ze to takie niedobre i be sie czujesz i Ty wielki badacz stanowczo odradzasz. Fakt dobry przykład na to jak nie powinno sie zabierac za takie rzeczy i jakie moga byc konsekwencje takiego postepowania. W sumie in + ? :huh:
"Zajebistym Gównem bufedronem" - podsumował specjalista :nuts:
bery pisze: Buf jest bardzo subtelny w działaniu dla tego postanowiłem tu o nim napisać że by jakiś następny nieogarnięty człowiek jak ja nie podszedł do tego specyfiku troche lekceważąco
- Stymulacja psycho-fizyczna.
- Ostrzejsze (wyraźniejsze) widzenie.
- Towarzyskość i chęć rozmowy.
- Zwiększenie wydolności fizyczne ( znacznie ).
- Zwiększona motywacja i chęć działania.
- Zahamowanie łaknienia.
- Zniesienie uczucia senności.
- Zwiększona koncentracja i czujność.
- Źrenice ani trochę powiększone.
- Tętno nieznacznie podwyższone.
- Oddech staje się głębszy, a oddychanie wyraźnie lżejsze.
- Uczucie pragnienia i suchość w ustach.
Ogólnie, pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne. Taki uniwersalny drag do wszystkiego. Najbardziej cenię sobie zwiększone samopoczucie, które utrzymuje się stosunkowo długo, bo u mnie nawet na drugi dzień.
Nie wiem co jeszcze. :cheesy:
elian pisze:Testowany w ilości 50 mg, oralnie, wywołał następujące efekty takie jak:
- Stymulacja psycho-fizyczna.
- Ostrzejsze (wyraźniejsze) widzenie.
- Towarzyskość i chęć rozmowy.
- Zwiększenie wydolności fizyczne ( znacznie ).
- Zwiększona motywacja i chęć działania.
- Zahamowanie łaknienia.
- Zniesienie uczucia senności.
- Zwiększona koncentracja i czujność.
- Źrenice ani trochę powiększone.
- Tętno nieznacznie podwyższone.
- Oddech staje się głębszy, a oddychanie wyraźnie lżejsze.
- Uczucie pragnienia i suchość w ustach.
Ogólnie, pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne. Taki uniwersalny drag do wszystkiego. Najbardziej cenię sobie zwiększone samopoczucie, które utrzymuje się stosunkowo długo, bo u mnie nawet na drugi dzień.
Nie wiem co jeszcze. :cheesy:
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?