Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
krzysztofpx pisze:Do syntezu chyba lepsze tabletki http://www.doz.pl/apteka/p10002-Cirrus_ ... niu_14_szt
Zawierają dużo mniej niepotrzebnych substancji.
Skład:
(1 tabletka): dichlorowodorek cetirizyny 5 mg, chlorowodorek pseudoefedryny 120 mg.
Wyszło nie do końca z przewidywaniami, tzn chyba reakcja była robiona w za ciepłym środowsiku albo za krótko czekałem na wytracenie osadu, bo wytworzyła się na wierzchu cienka nieprzeźroczysta warstwa. Tak czy inaczej zakalec przeszedł przez filtr strzykawkowo-chusteczkowy a potem trafił do 2 ćpuńskch gardeł ;-)
Mimo wszelkich przesłanek, że skończy się tylko katarem dupy / bólem głowy to wyszedł zacny sort.
W sumie z jednej paczki sudafedu dwie osoby się pozytywnie naćpały na pół nocy, Zaznaczam, że od miliona lat nic mocniejszego obaj nie braliśmy dlatego może taka dawka tak na nas zadziałała. Jak dla mnie totalnie bez negatywnych efektów.
subiron pisze: W sumie z jednej paczki sudafedu dwie osoby się pozytywnie naćpały na pół nocy, Zaznaczam, że od miliona lat nic mocniejszego obaj nie braliśmy dlatego może taka dawka tak na nas zadziałała. Jak dla mnie totalnie bez negatywnych efektów.
Zastanawia mnie pytanie, czy bedzie znacznie lepiej po 2 blistrach :-) acataru na defacto drugi raz , bo przyznam szczzerze ze pozostaje niedosyt.
Jak nie masz wagi kup kalium w tabletkach te 4zł na 10pak to nie dużo.
Podejrzewam że przyjąłeś kota doustnie, lepiej puknij go w kable wtedy dopiero pokazuje pazur.
Polecam tego seta : https://www.youtube.com/watch?v=N2V9v7tvyKg
Dobry kot! :)
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.