Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Ja nie miałem nigdy padaczki po Tramalu, a zdarzało się, że zapodawałem nawet 2000 mg. Delikatnie mi sie trzęsły ręce, ale wszystko pod kontrolą. To chyba zależy od organizmu człowieka. Kiedyś nawet jechałem z alkoholem na równi. Wieczór super, ale rano łeb mi pękał.
  • 83 / / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: kneht »
Dokładnie mam tak samo rekord mój to 1800mg :wall: (zjeb).Najdziwniejsze że skręt na drugi dzień nie był duży, pamiętam że chyba 3 dni po tym nie ćpałem.Chyba tylko dlatego że sie wystraszyłem bo miałem jakieś skoki myślowe itp.Ostatnio wziąłem 4x200mg o 17:00 w ciągu nie przekraczającym 1000mg/dziennie i strasznie mnie telepało przed snem tak jak by zaczął działać dopiero o 22:00.
Pierwszy raz mi sie to zdarzyło, wcześniej prawie zawsze po dawce około 1500mg lekko mi sie ręce trzęsły.
Dzięki forum i tego co sie tu naczytałem wiem że z tym gównem nie ma żartów.Wcale nie jest powiedziane że obecnie przy dawce 2000mg bym nie dostał.
Uwaga! Użytkownik kneht nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1743 / 26 / 0
Sprawa z tym jest naprawdę każda indywidualna, raz mi się po 400mg (8 kapsuek) zdarzyło9 mieć taki "zastój", że dosłownie zjechałem z krzesła, ale zacząłem to jakoś ogarniać, nie powiem, że nie było to miłe :-D , natomiast innym razem po 600mg nie poczułem wcale działania i wyszedłem z kolegą wypiłem bodaj 3 piwa i po 2 setki :)
Więc wszystko zależy od dnia, nastawienia, pełności żołądka, niewyczerpania organizmu i wielu innych cech wg mnie :)
  • 19 / 1 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: krrotka »
Zapowiada się, że z oxy będę musiała przejść na tramal. Czy zapobiegawczo przeciw drgawkom lepiej wziąć relanium convulex czy neurontin bo te 3 leki mam w domu? Z góry dzięki za odp :)
Uwaga! Użytkownik krrotka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 981 / 7 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
pewno że rolki w odpowiedniej ilości zaliczysz wtedy miksa z tramdolem.co należy do dojść przyjemnych rzeczy ,
  • 19 / 1 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: krrotka »
No tak relanium wiem, że w pewnym sensie zapobiegnie drgawkom. Ale może jest ktoś kto by mógł się wypowiedzieć na temat neurontinu/ convulexu bo to są leki typowo przeciwdrgawkowe.
Uwaga! Użytkownik krrotka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1718 / 9 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: forest »
Wal rolki. Bedzie swietny miks, a jak czytam gabapentyna wywoluje jakies tam skutki uboczne.

10mg relanium wydaje mi sie wystarczajacym zabezpieczeniem, mozesz oczywiscie dorzucic wiecej, bedzie jeszcze milej.

// jesli zamierzasz brac tramal nie na sportowo, to na dlugo on Ci nie wystarczy. Pare tygodni i bedziesz brac pewnie z 2gramy, a tylko skret minie, fazy prawie zadnej oprocz dobrego humoru i braku checi przygrzania. To nie oxy, ktore dziala typowo opiatowo.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1718 / 9 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: forest »
Znajdzie sie jakas kompetentna osoba i wytlumaczy mi mechanizm zmniejszania progu drgawkowego przez tramadol? Wplyw na to ma uwalnianie serotoniny? Chyba nie, w koncu po grzybach czy XTC, nic takiego nie wystepuje.

//edit Ups, prosze skleic.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 342 / / 0
Witam , przygode z T zaczalem od niedawna , chcialem wyjsc z kody przy pomocy tego specyfiku w sumie obalilem 3 butle 10 ml , ale z ostatnia przesadziłem , nie miałem żadnych benzo etc , więc było tak , dzien prędzej na sen tram , ale wiecie jaki to sen chuja sie wyspalem , wiec wstalem ok 10 na 14 do roboty , i odrazu zaczalem walic T najpierw 250 , pozniej co jakis czas dorzucalem , wiem ze najpierw dowalilem 100mg , a pozniej a tylko "kilka kropelek , ktore slabo liczylem i zbyt czesto dowalalem , oablilem z 500 mg lacznie , wygrzany bylem zajebiscie , potem do roboty na poczatku bylo ok ale jak zaczalem przenoscic ciezsze rzeczy zaczelo mnie zajebiscie mdlic , i ogolnie chujowo sie czulem , ale ok , jedziem dalej pozniej przyszedl czas na zaladunek , gdzie trzeba dosc ostro zapierdalac i dzwigac niezle ciezary , wytrzymalem z godz , ostatnie co pamietam to jakbym zajebal ze 4 wiadra zeerwanie filmu pozniej jakies slajdy , jak 2 gosci prowadzi mnie do karetki i pobudka na izbie przyjec , dobrze ze sie nie spieszyli bo przestało mnie wykrecać i tlepac , wiec na izbie przyjec lekarz stwierdził że to ogolne przemeczenie rganizmu i nagły skok cisnienia spowodowaly utrate przytomnosci heh dobrze ze nie przegryzlem jezyka bo go b dobrze ogladal , ale ten atak trwal kilka min i potem utrata przytomnosci na jakies 20-30 min oczywiscie podczas ataku tez nie bylem swiadom ,wiec wychodzi na to ze byl do jakis słaby grand MAL , ale nie poddaje sie i tak kiedys zejde z tego swiata , od dzis mam butle 96 ml :D i sloik aplproxu :> i czuje ze benzo jest wyjebane , nawet rece mi nie drgaja a przywalilem prawie 500 mg :) pozdro i w robocie lepiej mniej niz wiecej bo moze byc niezłe lipa 3mta sie
  • 1611 / 35 / 0
No to kolejny co ulotki nie przeczytał :nuts: - na trampku nie wysilać się fizycznie! Ja jak wstaję na czczo wrzucam krople to i ostrzejsza przebieżka na tramwaj robi mi niezbyt dobre halo.

Czytać dziubaski :-)
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.