Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Pierwszy raz mi sie to zdarzyło, wcześniej prawie zawsze po dawce około 1500mg lekko mi sie ręce trzęsły.
Dzięki forum i tego co sie tu naczytałem wiem że z tym gównem nie ma żartów.Wcale nie jest powiedziane że obecnie przy dawce 2000mg bym nie dostał.
Więc wszystko zależy od dnia, nastawienia, pełności żołądka, niewyczerpania organizmu i wielu innych cech wg mnie :)
10mg relanium wydaje mi sie wystarczajacym zabezpieczeniem, mozesz oczywiscie dorzucic wiecej, bedzie jeszcze milej.
// jesli zamierzasz brac tramal nie na sportowo, to na dlugo on Ci nie wystarczy. Pare tygodni i bedziesz brac pewnie z 2gramy, a tylko skret minie, fazy prawie zadnej oprocz dobrego humoru i braku checi przygrzania. To nie oxy, ktore dziala typowo opiatowo.
//edit Ups, prosze skleic.
Czytać dziubaski :-)
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.