Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 296 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: a. »
Tak jak napisałem już wcześniej.
Moim zdaniem leżakowanie wywaru przez noc czy dwie nie ma negatywnego wpływu na moc tegoż.
  • 4024 / 372 / 951
Dziękuję,.
Mam nadzieję ,ze wszystko pójdzie dobrze,a gdyby jednak nie-zreferuję dla dobra nauki.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mazurov »
Konieczne sa intencje przy gotowaniu!!!!!!! nie zapominajcie o tym.Do Ayahuasci trzeba podejsc z szacunkiem-z moich doswiadczen nie rowna sie to z zadnym narkotykiem, bo im tez nie jest.Otwiera nam brame do duchownych przezyc.pozdro :)
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: King Felix »
Mam pytanie.
Jestem w trakcie gotowania mimozy, dałem 6 gram na pierwszy raz (kora, zmielona). Pierwsze gotowanie zajęło mi 45 minut, po czym zlałem wywar (około litra) do płaskiego garnka, celem odparowania. Rzecz jasna, przefiltrowałem przez tkaninę. Fusy zalałem nową porcją wody z octem i gotuje się ładnie dalej.
Pierwszy wywar odparował i zostało mi go około jednej szklanki (na oko 300ml), ale też zaczął się wytrącać w garnku osad. Przypomina to czarny mul, czy cholera wie co. Teraz pytanie: jak już wszystko wygotuję i odparuję, po czym wyklaruje, to płyn mam zlać znad mułu, ewentualnie jeszcze odparować i wypić, a muł mogę wywalić w cholerę, tak?
Może to głupie pytanie, ale nie lubię niejasności i nie chcę niczego schrzanić.

A może to po prostu drobiny kory, które się przedostały przez tkaninę...sam już nie wiem.

Później: ok, ugotowane. To chyba jednak fusy, luz.
Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2008 przez King Felix, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik King Felix nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
W sumie możliwe, z tymi fusami. Nie wiem jak to wyglądało. Konsystencja, te sprawy.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: King Felix »
No ten osad przypomina błoto, ale to chyba jednak fusy są, te najdrobniejsze. Zdjęcie bym dał, ale nie mam aparatu. Odparowałem cały wywar (wszystkie płukania) z dwóch litrów do, tak na oko, 150 mililitrów, może nieco więcej. Jest cholernie stężony, no i się osad na dnie słoika wytrąca. Kolor czerwonawy, trochę jak mocna herbata - to chyba ok?
Jak potrzymam kilka dni w szczelnym zamknięciu to chyba nie skiśnie, czy cuś, nie?
Uwaga! Użytkownik King Felix nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Ok. Jeszcze nie wiadomo jak z działaniem.
Byle nie na słońcu, hehe. Lodówka prędzej.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sasquatch »
Hmm.. skąd można wziąść składaniki teraz? Bo na żadnej podanej wcześniej stronie już nie można ich kupić. Znaczy są MAOi, ale nie ma żadnej roślinki zawierającej DMT.
Jestem najbogatszym z ludzi.
Mam błękitne niebo nad głową i zieloną trawę pod stopami.
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
dopalacze mają w ofercie Yopo.
szatan
  • 462 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Yopo się raczej nie nadaje, ale ten sam sklep ma psychotrie i mimose.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata