Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam,
w nocy z soboty na niedziele sniffowałem kryształ, poszło 2.1g.
Kolejnego dnia zauważyłem, że na nadgarstku, przed dłońmi, żyły stały się bardziej widoczne ( na dłoniach leciutko też) .
Jeśli chodzi o same dłonie, to z 2 razy na dzien poczuje takie jakby pulsowanie w okolicach kciuka, dłonie momentami są chłodniejsze niż zwykle, po przelaniu ciepłą wodą robią się czerwonawe (tak samo jak po mrozie).

Uciekać do lekarza?
  • 600 / 68 / 0
Szybkie pytanie, 5 dni temu dostałem zastrzyk podskórny buprenorfiny o powolnym uwalnianie, buvidal.

Kilka godziny później zaczęły mnie delikatnie pobolewać nerki, jednak każdego dnia ból był coraz gorszy.
Dało się przeżyć, natomiast dzisiaj, pomimo wypicia ok 2 litrów płynu nie byłem w toalecie ani razu. Wybieram się do szpitala za chwilę.

Powiedzcie proszę, może to mieć związek z tym "implantem"? To był mój pierwszy zastrzyk a na samej buprze byłem 2 tygodnie, przeszedłem z metadonu.

I ważniejsza rzecz, mój problem brzmi poważniej, jednak powiedzieć mi proszę, czy jest poważny czy bardzo poważny.

Dziekuje
  • 1759 / 584 / 0
Za chwilę jedziesz do szpitala i szukasz pomocy tutaj? Serio?
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 232 / 111 / 0
@up do usunięcia, przyjęta dawka przez pomylkę ofc (pomyliłem zawiniątka i całość nie tej co trzeba przyjąłem oralnie w soku).

Gruby badtrip przez jakieś 6 godzin, ogromny ból brzucha i głowy - rozpierdalająca serotonina.

Jadłem klony jeden za drugim (łącznie chyba z 6) i niewiele dawały. Zdecydowałem się na ugryzienie połówki tabletki Captoprilu 12.5mg. W ciągu 15minut utuliło mnie do spania. Wszystko mnie napierdala do tej pory.

Pytałem o captopril z uwagi na mix z klonami, a także na to, ze defacto nadciśnienia nie odczuwałem - bardziej serce mi chciało z klatki wyskoczyć + objawy jakby wjezdżał ZS.

Żyję, a myślałem że tym razem to już kurwa tak dojebałem, że no tego nie da się przeżyć.

Ten post do usunięcia również, jeżeli jest uznany za offtopic.
<Static>
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
Porytttty
  • / / 0
Siema, uzalezniony od majki iv od 5msc 50-70mg w 1x d, alkohol w chuj od lat(menelskie piwka 10%...) , wczesniej thioco, takie tam zabawy, przebyty zawal 4 lata temu przez to wjebalem sie w opio, bo bol wklacie mnie nie stawiał na nogi przez pol roku .
2dni temu mnie odkleilo, wypilem z 10 piw, pewnie 7-10%, odcielo, i wrocilem do domu po kilku godzinach zarzygany czyms czerwonym (nikt nie wiedzial co to - do tej pory nie wiemy, lezy w kącie), a ja nie moge sie wysrac by sprawdzić czy robie czarne kupsko, brzuch wydęty, boli w klacie piersiowej obok sutka prawego, żuchwa na ząb madrosci i przeszywa do środka, bol mdly, zaczal sie gdy probowalem sie wyproznic uzywajac sily i troche krecac na tyn kiblu, zauwazylem brak apetytu od dawna, myslalem ze to wynik depresji, teraz choruje na depresje silne stany lękowe, stosuje benzo od lekarki 1mg xana dziennie, ale niezbyt to pomaga 300 pregi 200 trama i do tego moje opio dodatkowe tz majka iv.
Najwazniejsza czesc - nie mam ubezpieczenia, kasy, wyjebali mnie z upu tka ze jeszcze troche czasu minie. Co robic po czym ocenic stan czy mi jebly bebechy? Pogotowie czy czekać? Czy jest jakikolwiek sposób zeby skontrolowac sytuacje bez interwencji lekarza NA JUZ?

Co mi moze grozic jesli wezwe karetke w takim stanie? W sensie nie widac po mnie ze jestem porobiony(jestem co najwyzej przerażony, strasznie mnie boli w tej klacie i przeszywa az na plecy, ale na pewno im powiem ze jestem alkoholikiem i to co mam od lekarza tz xany i tramy
  • 365 / 103 / 0
Jak się źle czujesz to dzwoń po karetkę, zapłacisz za leczenie i tyle. Mówisz, że miałeś zawał wiesz jak to wygląda - przeszywający tępy ból do żuchwy nawet. Sam wiesz jak się czujesz. Jak jest źle to dzwoń po karetkę i tyle. I nie okłamuj medyka - powiedz mu na czym jesteś i co brałeś bo możesz sobie bardzo mocno zaszkodzić
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
  • 79 / 23 / 0
Brzmi strasznie średnio. Czytaj co napisała @ZleSpiaca
"jak Ci się nie podoba rzeczywistość, to sobie idź gdzie indziej".
  • 18 / 2 / 0
siema nawpierniczalem sie bardzo duzo amfetaminy zarac mi serce wyskoczy ostatnio przez to byem w szpitalu co robic?

fuzja / 909

???
Na moim grobie kurwa nie ma być zniczy
Mają być butelki łychy...
Tojatamtentyp1
  • / / 0
07 kwietnia 2023ZleSpiaca pisze:
Jak się źle czujesz to dzwoń po karetkę, zapłacisz za leczenie i tyle. Mówisz, że miałeś zawał wiesz jak to wygląda - przeszywający tępy ból do żuchwy nawet. Sam wiesz jak się czujesz. Jak jest źle to dzwoń po karetkę i tyle. I nie okłamuj medyka - powiedz mu na czym jesteś i co brałeś bo możesz sobie bardzo mocno zaszkodzić
Nie pojechałem koniec końców, 1,5h zwijania z bólu, nasłuchałem sie od dziewczyny, ze ja to od miesiaca co drugi dzien mowie, ze nie wiem czy karetke trzeba będzie wzywać, i zebym sie uspokoil bo jej vibe psuje, to jal dałem rade sie przekręcić na plecy to powiedzialem, ze jesli bede mogl po tym funkcjonować Jakkolwiek to nie wzywam nic, a jesli nadal tak będzie - no to wychodze z domu (brak meldunku, powiązań formalnych etc), gdzies sie doczłapie z plecaczkiem i zadzwonie po karetke. No ale zacząłem w miarę sie czuc ok.
Mam dosyc życia w tym ciele przysięgam, jak dobrze pojdzie od 18tego bede miec UZ, jesli dam rsde w tyrze, a inaczej bede niewypłacalny
  • 365 / 103 / 0
Może Cie mops ubezpieczyć i idź do lekarza.
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.