niektórych tylko interesuje czy "jebnie czy nie" ...
bo chociażby dla mnie zajebać CMCka to ...już totalna ostateczność.
zluzuj trochę majty, święta sOM, pozdro.
W PL to był dla mnie szok kiedy trafiłem na strony RC vendorów, nie miałem pojęcia że mogę takie rzeczy ogarnąć tak łatwo, nawet nie wiedziałem że u nas działały stacjonarki xd.
Na bufedronie poleciałem 3 doby i było zajebiście, potem jeszcze kilka razy wjechał, ale wtedy odkryłem a-PVP i pentedron i nic nigdy nie było już takie same;)
bufik znikł z oferty, po paru latach wrócił u vendora jako "klasyk", od razu kupiłem 10 g a morda cieszyła mi się przez cały worek. Ok, to nie było już to co wtedy, teraz mocniejsze stimy były brane, ale nostalgia to silne uczucie jednak.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.