niektórych tylko interesuje czy "jebnie czy nie" ...
bo chociażby dla mnie zajebać CMCka to ...już totalna ostateczność.
zluzuj trochę majty, święta sOM, pozdro.
W PL to był dla mnie szok kiedy trafiłem na strony RC vendorów, nie miałem pojęcia że mogę takie rzeczy ogarnąć tak łatwo, nawet nie wiedziałem że u nas działały stacjonarki xd.
Na bufedronie poleciałem 3 doby i było zajebiście, potem jeszcze kilka razy wjechał, ale wtedy odkryłem a-PVP i pentedron i nic nigdy nie było już takie same;)
bufik znikł z oferty, po paru latach wrócił u vendora jako "klasyk", od razu kupiłem 10 g a morda cieszyła mi się przez cały worek. Ok, to nie było już to co wtedy, teraz mocniejsze stimy były brane, ale nostalgia to silne uczucie jednak.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.