Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9367 / 1820 / 2
XD przecież bufedron to zupełnie inna bajka niż cmc. To tak jakby powiedzieć, że hexen był lepszy od mefedronu albo kot jest lepszy od psa.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1891 / 425 / 4
Chłopie... to była ironia...
niektórych tylko interesuje czy "jebnie czy nie" ...

bo chociażby dla mnie zajebać CMCka to ...już totalna ostateczność.
zluzuj trochę majty, święta sOM, pozdro.
DXM
  • 1546 / 247 / 0
Lubiłem bufik, do dziś mam sentyment bo to był pierwszy research chemical jaki zamówiłem z neta, parę lat wcześniej polatałem w Irlandii na miejscowych dopach, aż do ostatnich godzin przed delegalem.

W PL to był dla mnie szok kiedy trafiłem na strony RC vendorów, nie miałem pojęcia że mogę takie rzeczy ogarnąć tak łatwo, nawet nie wiedziałem że u nas działały stacjonarki xd.

Na bufedronie poleciałem 3 doby i było zajebiście, potem jeszcze kilka razy wjechał, ale wtedy odkryłem a-PVP i pentedron i nic nigdy nie było już takie same;)

bufik znikł z oferty, po paru latach wrócił u vendora jako "klasyk", od razu kupiłem 10 g a morda cieszyła mi się przez cały worek. Ok, to nie było już to co wtedy, teraz mocniejsze stimy były brane, ale nostalgia to silne uczucie jednak.
  • 5 / 2 / 0
Heh, bufedron rozdziewiczył mój 16 letni durny mózg ze stimów. Wtedy jak go pierdolnąłem to jebnęło jak teraz mefedron. Stare dobre czasy jak jeszcze się na poczte normalnie RC'ki za pobraniem zamawiało. Tak mnie wzięło na nostalgię. Bardzo fajny RC'ek na początek, pentedron tak samo.
KOCHAM BENZO KUHWAAA. NAPEŁNIJ MNIE KORYTO PEŁNE BENZO DLA TEGO ŚWINIACZKA KWIIII :świnia: :tabletki:
ODPOWIEDZ
Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.