Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 8103 / 909 / 0
@nationale
Ile tego paracetamolu wziales ?
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 5 / / 0
To była doreta 37,5 tramadolu/325 paracetamolu, ok. 2,5g. W miksie z kodeiną dokładnie 1,3g.
  • 8103 / 909 / 0
Nie bierz tego pracetamolu tyle bo rozwalisz sobie watrobe, jak masz mozliwosc to rob ekstrakcje.
W wieku lat piętnastu
  • 172 / 12 / 0
Też mam doretę - cięzko mi się robi ekstrakcje zwykłym filtrem od kawy w porównaniu np do antidolu nadal zostaje mętny roztwór.

Troche parasyfu osiada na filtrze ale na oko tylko z 25% więc może jakąś bardziej zaawansowaną motodą byłoby bardziej wydajnie.
  • 519 / 47 / 0
Doreta to jest dobra na ból w krzyżu, czy jak ząb napierdala
  • 5 / / 0
14 sierpnia 2017UJebany pisze:
Nie bierz tego pracetamolu tyle bo rozwalisz sobie watrobe, jak masz mozliwosc to rob ekstrakcje.
Biorę tylko to tylko okazyjnie, ale dziękuję za troskę. :-D

Wracając do pytania. Czy potrafi mi ktoś wyjaśnić dlaczego ani tramadol, ani kodeina nie wpływają mi na adaptacje oczu? Przy takich dawkach (300mg tramadolu lub 300mg kodeiny) takie efekty nie zachodzą, czy co?
  • 8103 / 909 / 0
@up
Co to znaczy okazyjnie ? Nawet raz na miesiac watroba w takich dawkach dostaje po dupie :finger:
W wieku lat piętnastu
  • 13 / 3 / 0
15 sierpnia 2017nationale pisze:
14 sierpnia 2017UJebany pisze:
Biorę tylko to tylko okazyjnie, ale dziękuję za troskę. :-D

Wracając do pytania. Czy potrafi mi ktoś wyjaśnić dlaczego ani tramadol, ani kodeina nie wpływają mi na adaptacje oczu? Przy takich dawkach (300mg tramadolu lub 300mg kodeiny) takie efekty nie zachodzą, czy co?
Polecam powyżej 4g parasyfu stosować ACC
  • 879 / 190 / 5
14 sierpnia 2017nationale pisze:
Czy to normalne, że po tramadolu (dawki rzędu 300mg, przyjmowany z paracetamolem) moje oczy normalnie adaptują się do otoczenia? Tolerke mam na 150-200mg. Dodam też, że po 150mg kodeiny+150mg tramadolu oraz po samym 150 mg kodeiny oczy też działają normalnie (a po samej kodzie to nawet rozszerzone lekko były).
To po prostu zbyt mała dawka i zbyt słaby środek. Gdy bierzesz dawki w okolicy swojej tolerancji to raczej nie masz problemów ze wzrokiem, dopiero przy przedawkowaniu. Ja też nie zezuje.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 171 / 28 / 0
W 2015 wypiłem 7 butli 96 ml w jakieś 8 miesięcy, z drobnymi przerwami, dawki około 300 mg dziennie. Potem 2 lata przerwy od wszelkich dragów i teraz znowu wróciłem, mam 3 butle, mniejsze dawki prawie nie działają, obecnie biorę po 500 mg i zabezpieczam się 1 mg klona i zamierzam się tak pobawić jakiś czas. Nie ma już tej magii co kiedyś, przeszedłbym na dyhydrokodeine, ale ciężko dostać. Majki/hery/fenta się na razie boję, ale w przyszłości nie wykluczam, bo zdarzały mi się już krótkie ciągi na majce IV, ale to dosłownie kilka tabsów. Wolałbym na razie poużywać opio niższej rangi, nie nabijać na siłę tolerki.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.