4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 51 / 1 / 0
Zrobiłem się senny po godzinie walenia mefedronu (spałem normalnie 6h) nie jestem w ciągu

Taki efekt za dużej dawki czy dziwny towar?
  • 1933 / 449 / 4
jakiej dawki? kiedy była ost przerwa?
ile masz lata? waga?

ogólnie mef - tak działa...
chill, "mam wyyebane", a potem sen... zwł, kiedy zapoda się go oralnie.
DXM
  • 1509 / 401 / 2
@DuchPL nie koniecznie sposób podania substancji mógł mieć na to jakikolwiek wpływ, mógł, ale nie musiał, coraz częściej spotykam się z przypadkami u których sposób podania nie miał kompletnie żadnego znaczenia jeśli chodzi o w/w "senność" po towarze.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 51 / 1 / 0
@DuchPL @Merx

wjebałem z 3g w 13h, 40 dni przerwy, 100kg wagi, 24 lata, tylko sniffuję

Pierwszy raz waliłem mefedron z neta a nie ten z ulicy i była mocna różnica, ten uliczny mocniej speedował a tu czułem właśnie taką euforię z sennością jak przy MDMA mam
  • 1509 / 401 / 2
idz w kierunku diagnozy adhd i przestan cpac stimy bo sa w chuj neurotoksyczne u osob z adhd, nie wspominajac o takich dawkach. dobrze radze, serio.
  • 51 / 1 / 0
Dlaczego są szczególnie szkodliwe przy ADHD? Bo nic nie znalazłem
  • 1 / / 0
osobiście po ciągu kilkumiesięcznym pod koniec (grudzień) z dawkami w okolicach 1-2 g na raz zauważam różnego rodzaju tiki np. stopy zapierdalają jakby promocja na piwo była spinam często częściowo lub całkowicie ciało ciężej rozmawiać z ludźmi ogólnie czuje się ogłupiony i coraz częściej występuje mi coś jakby derealizacja
jako zamiennik zacząłem walić krajowke
warto dodać że mieszkam w zachodniopomorskim więc to bardziej 3-CMC
Ostatnio zmieniony 05 marca 2025 przez scubbii, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1401 / 360 / 13
Szczerze to nie mam pojęcia czy kiedykolwiek spróbowałem prawdziwnego mefedronu. Nawet jeśli to na prawdę nie ma czego żałować.

Pamiętam jak przez mgłę specyfik o nazwie chery kokolino i jakiśtam ryż na baletach. Jeden jedyny raz w życiu zażyłem świadomie 3CMC (taki żółto-transparenty, nawet dobrze dybał ale dosyć krótko) ale za chuja nie było to podobne do oryginalnie orginalnego mefedronu zza czasów legalka… chociaż pewnie tak jak to z pierwszym seksem bywa - nieważne czy zrobisz to z grubą lochą lub pryszczatym karłem to i tak będziesz miło to wspominać do końca życia.

Na przestrzeni lat przewijały się w moim otoczeniu przeróżne mefedrony; białe, żółte, brązowe a nawet niebieskie (byćmoże kojarzy ktoś jeszcze taki specyfik jak gumijagoda - widok zasmarkanych na niebiesko gimbusów jest nie do zapomnienia).

Moja konkluzja jest taka - KETONY TO JEDNO WIELKIE GÓWNO. Nie mają żadnego praktycznego zastosowania poza ruchaniem albo parkietem/domówką i chlaniem alko na umór. Jeśli chodzi o użyteczność to nie mają podjazdu do (dobrej) amfy.

Jedyne co mi z tej grupy substancji najbardziej przypada do gustu to NEP %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 51 / 1 / 0
@Czoug

A jakie mają dawać zastosowania poza okazjonalną świetną zabawą?
  • 1509 / 401 / 2
04 marca 2025ZemstaKlefedronu pisze:
Dlaczego są szczególnie szkodliwe przy ADHD? Bo nic nie znalazłem
to zrób dokładny research w badaniach klinicznych, nie artykułach naukowych xD jest tego od ch*ja i jeszcze trochę
ODPOWIEDZ
Newsy
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.