4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3237 / 551 / 0
U mnie się rozwiązało silne uczucie nostalgii z która ma dużo depresyjny pukt myślenia. Kryształ moze też zaoferowac chęć. mefedron może wywołać również zaburzenia nieuroprzazniko ale to ratuje 3msc stosowania (SSRI) dające wręcz zakaz do pociągu mefedron.
Po kilku miesięcy przerwy może za 8 miesięcy zrobię ponowna probe gdyby zdrowie znowu zmierzało za tęsknota do mlodosci lata 2010-2015 od 2020 doświadczaliśmy dużo zawirona globalnej polityki więc czasy dobroci minęły bezpowrotnie.

Zażywanie i 3 razy w roku powinno być w jakimś osobnym kierunku przebadany przez uczonych.

Lepsza mniej zwierzęca forma jest użycie MDMA żeby zmienić perspektywę na poprzednie wydarzenia z pomocą serotoninowej zmiany postrzegania swoich dektow psychicznych na tle lękow. Ale nadal mówimy o zażyciu 2-3 razy do roku max. Inaczej zniszczymy neuroprzekaźniki do patologicznej sytuacji.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 51 / 1 / 0
Zrobiłem się senny po godzinie walenia mefedronu (spałem normalnie 6h) nie jestem w ciągu

Taki efekt za dużej dawki czy dziwny towar?
  • 1907 / 432 / 4
jakiej dawki? kiedy była ost przerwa?
ile masz lata? waga?

ogólnie mef - tak działa...
chill, "mam wyyebane", a potem sen... zwł, kiedy zapoda się go oralnie.
DXM
  • 1185 / 324 / 2
@DuchPL nie koniecznie sposób podania substancji mógł mieć na to jakikolwiek wpływ, mógł, ale nie musiał, coraz częściej spotykam się z przypadkami u których sposób podania nie miał kompletnie żadnego znaczenia jeśli chodzi o w/w "senność" po towarze.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 51 / 1 / 0
@DuchPL @Merx

wjebałem z 3g w 13h, 40 dni przerwy, 100kg wagi, 24 lata, tylko sniffuję

Pierwszy raz waliłem mefedron z neta a nie ten z ulicy i była mocna różnica, ten uliczny mocniej speedował a tu czułem właśnie taką euforię z sennością jak przy MDMA mam
  • 1185 / 324 / 2
idz w kierunku diagnozy adhd i przestan cpac stimy bo sa w chuj neurotoksyczne u osob z adhd, nie wspominajac o takich dawkach. dobrze radze, serio.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 51 / 1 / 0
Dlaczego są szczególnie szkodliwe przy ADHD? Bo nic nie znalazłem
  • 1 / / 0
osobiście po ciągu kilkumiesięcznym pod koniec (grudzień) z dawkami w okolicach 1-2 g na raz zauważam różnego rodzaju tiki np. stopy zapierdalają jakby promocja na piwo była spinam często częściowo lub całkowicie ciało ciężej rozmawiać z ludźmi ogólnie czuje się ogłupiony i coraz częściej występuje mi coś jakby derealizacja
jako zamiennik zacząłem walić krajowke
warto dodać że mieszkam w zachodniopomorskim więc to bardziej 3-CMC
Ostatnio zmieniony 05 marca 2025 przez scubbii, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1327 / 336 / 12
Szczerze to nie mam pojęcia czy kiedykolwiek spróbowałem prawdziwnego mefedronu. Nawet jeśli to na prawdę nie ma czego żałować.

Pamiętam jak przez mgłę specyfik o nazwie chery kokolino i jakiśtam ryż na baletach. Jeden jedyny raz w życiu zażyłem świadomie 3CMC (taki żółto-transparenty, nawet dobrze dybał ale dosyć krótko) ale za chuja nie było to podobne do oryginalnie orginalnego mefedronu zza czasów legalka… chociaż pewnie tak jak to z pierwszym seksem bywa - nieważne czy zrobisz to z grubą lochą lub pryszczatym karłem to i tak będziesz miło to wspominać do końca życia.

Na przestrzeni lat przewijały się w moim otoczeniu przeróżne mefedrony; białe, żółte, brązowe a nawet niebieskie (byćmoże kojarzy ktoś jeszcze taki specyfik jak gumijagoda - widok zasmarkanych na niebiesko gimbusów jest nie do zapomnienia).

Moja konkluzja jest taka - KETONY TO JEDNO WIELKIE GÓWNO. Nie mają żadnego praktycznego zastosowania poza ruchaniem albo parkietem/domówką i chlaniem alko na umór. Jeśli chodzi o użyteczność to nie mają podjazdu do (dobrej) amfy.

Jedyne co mi z tej grupy substancji najbardziej przypada do gustu to NEP %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 51 / 1 / 0
@Czoug

A jakie mają dawać zastosowania poza okazjonalną świetną zabawą?
ODPOWIEDZ
Newsy
Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.