Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 12547 / 2434 / 0
Nie miałem wprawdzie, ale Hinduskie koncerny farmaceutyczne to giganty. Nie żaden tam trzeci świat. Jeżeli to tramadol, to na pewno jest OK
  • 18 / / 0
Byłem sobie ostatnio w aptece, kupowałem grzecznie Thiocodin. Pan aptekarz już widząc mnie przez okno sięga ręką po właściwe opakowanie, więc nic nie muszę mówić, płace, życzę miłego dnia, a wychodząc moje oko zahacza o pojemnik na przeterminowane leki. A tam, na wierzchu, ustawione na sobie, czekają na mnie dwa opakowania po 100 tabletek Tramaparu. Banan na twarzy, ćpuńskie szczęście, czytałem o tym leku, chociaż jeszcze nigdy nie wpadł mi w przełyk. Szkoda, że tabsy z parasyfem, ale od czego są chusteczki?

Po weekendzie z tym środkiem stwierdzam, że nie wiem, czego się spodziewałem, nigdy do tej pory nie jedząc tramadolu, za to z tolerancją na poziomie "No tak, jak jebnę te 900 kodzi to mi będzie lepiej, tylko szkoda, że tak słabo robi. Ciepełko, gdzie moje ciepełko...?".
Ale potrzebuję grubej przerwy od jakichkolwiek opio. Życzcie powodzenia, dzisiaj pierwszy dzień. Pani Doktor, niebawem przybywam.
  • 8103 / 909 / 0
Wzialem o 16 3 mg klona+500 mg tramadolu, po noddowalem pol godziny a pozniej zapaddlem w sen, do teraz mam chote na noddy jeszcze. :*)
BTW.Zdarzylo wam sie zasnac podczas grzania ?
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 12547 / 2434 / 0
Ja raz trafiłem w tym koszu (w sumie nie tak dawno - z rok temu?) jakoś 7 listków Dormicum 15 mg - było tego więcej, ale tyle mi się do ręki przykleiło. Wziąłem, bo zawsze chciałem spróbować - doustnie nic nadzwyczajnego... Zjadłem bodaj 3-4 tabletki, a resztę zamieniłem na 7-tkę palenia.
  • 18 / / 0
Och, ale bym chętnie znalazł taki midazolam... Dostałem go na minioną wiosnę, na pięknym detoksie kodeinowym. Te substancje wspaniałe się łączą, najpierw depresancik, tramadol pewnie też się na da, ale ja to nie znam tej substancji. Potem ta śliczna błękitna tabletka, najlepiej i.v., bo biodostepność. No i dzięki temu detoks domowy tak mi się udał, że zakończył się na wczasach, z międzylądowaniem w Tworkach.

Gdybym się tak nie bał i nie wstydził, to już od dawna łaziłbym po aptekach w poszukiwaniu różnych przeterminowanych smakołyków, bo ludzie podobno wyrzucają tam naprawdę różne ciekawe rzeczy. A ten Tramapar po prostu czekał konkretnie na mnie, na poczesnym miejscu, na samym wierzchu i tak jakby trochę się na mnie patrzył. Wierzę, że to karma. Jakiś dobry człowiek zostawił te 7500 mg tramadolu dla mnie, smutnego, samotnego, zmęczonego i wymiętego mnie. Miło, że ktoś o mnie myśli.

Swoją drogą nigdy wcześniej nie słyszałem o tym konkretnie leku. To, co znalazłem zawiera 37,5 mg tramadolu i 325 mg paracetamolu w grubo i na żółto powlekane tabletce. Przejebanie mało, ale znalezionym opioidom w zęby się nie zagląda. Do tej pory łykałem go ze trzy czy cztery razy, nie przekraczając chyba mniej więcej dawki 1125 mg, ale nie wiem do końca. Żałuję, że nie znalazłem czegoś takiego ze dwa, trzy lata temu, zanim tolerancyjka na kodeinę podskoczyła mi do dziwnych rejonów. Bo tak naprawdę ciężko mi powiedzieć coś konkretnego o działaniu, troszeczkę jest takie...blade?
  • 143 / 7 / 0
10 sierpnia 2017UJebany pisze:
Wzialem o 16 3 mg klona+500 mg tramadolu, po noddowalem pol godziny a pozniej zapaddlem w sen, do teraz mam chote na noddy jeszcze. :*)
BTW.Zdarzylo wam sie zasnac podczas grzania ?

Nigdy nie noddowałem po tramcu. Biorę go dla lepszego samopoczucia. Raz zwiększając dawki, a innym razem zmniejszając.

Nie wyobrażam sobie dawki, jakiej musiałbym zażyć do noddingu- przestajesz wtedy chyba oddychać, lub oddech jest bardzo, bardzo płytki. Nie lubię sobie przypominać, że muszę złapać powietrze.
  • 8103 / 909 / 0
Polecam wypic kawe do tramca, lepiej sie pamieta noddy.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 519 / 47 / 0
Kawa to obok klona podstawa. Wydaję mi się że środek ten z kofeiną działa znacznie lepiej
  • 5 / / 0
Czy to normalne, że po tramadolu (dawki rzędu 300mg, przyjmowany z paracetamolem) moje oczy normalnie adaptują się do otoczenia? Tolerke mam na 150-200mg. Dodam też, że po 150mg kodeiny+150mg tramadolu oraz po samym 150 mg kodeiny oczy też działają normalnie (a po samej kodzie to nawet rozszerzone lekko były).
  • 143 / 7 / 0
tram+klon+kawa+tabaka (jak ktoś nie pali).
Wyjście z największego dołka, czy totalne wjebanie.
Odpowiedź: jedno i drugie.
Zablokowany
Newsy
Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.