Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 16 / 1 / 0
26 kwietnia 2024Jakub1211 pisze:
Jadłem grzyby 3 razy w życiu, ostatni raz 3,5g cubensisów 2 tygodnie temu i mam wrażenie, że jak patrzę się w jeden punkt to faluje mi obraz, tak jak po grzybkach. Nigdy nie nadużywałem substancji psychoaktywnych, dosłownie kilka razy emka, kilka razy jakieś ketony i koks, kiedyś regularnie trawa. Nie przeszkadza mi to bo naprawdę muszę się skupić np. na dywanie czy kostce brukowej, żeby coś zafalowało, ale jakaś minimalna obawa przed kolejnymi tripami jest.
Przeszło ci? mam coś podobnego następnego dnia po 2cb jak się skupię na jednym punkcie :D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi

Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.

„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.