Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 16 / 1 / 0
26 kwietnia 2024Jakub1211 pisze:
Jadłem grzyby 3 razy w życiu, ostatni raz 3,5g cubensisów 2 tygodnie temu i mam wrażenie, że jak patrzę się w jeden punkt to faluje mi obraz, tak jak po grzybkach. Nigdy nie nadużywałem substancji psychoaktywnych, dosłownie kilka razy emka, kilka razy jakieś ketony i koks, kiedyś regularnie trawa. Nie przeszkadza mi to bo naprawdę muszę się skupić np. na dywanie czy kostce brukowej, żeby coś zafalowało, ale jakaś minimalna obawa przed kolejnymi tripami jest.
Przeszło ci? mam coś podobnego następnego dnia po 2cb jak się skupię na jednym punkcie :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.