Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 16 / 1 / 0
26 kwietnia 2024Jakub1211 pisze:
Jadłem grzyby 3 razy w życiu, ostatni raz 3,5g cubensisów 2 tygodnie temu i mam wrażenie, że jak patrzę się w jeden punkt to faluje mi obraz, tak jak po grzybkach. Nigdy nie nadużywałem substancji psychoaktywnych, dosłownie kilka razy emka, kilka razy jakieś ketony i koks, kiedyś regularnie trawa. Nie przeszkadza mi to bo naprawdę muszę się skupić np. na dywanie czy kostce brukowej, żeby coś zafalowało, ale jakaś minimalna obawa przed kolejnymi tripami jest.
Przeszło ci? mam coś podobnego następnego dnia po 2cb jak się skupię na jednym punkcie :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.