Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 5 / / 0
@KarmiKlasik
@Piolun
Kto powiedział ze kiedykolwiek używałem to leczniczo hah
Chociaż może być w tym jakiś sens bo ostatnio czuje się lepiej, lecz mimo wszystko nie powinienem czuć jakiej sedacji, albo czegokolwiek? U mnie to naprawdę wiąże się z brakiem jakichkolwiek efektów, nawet po zmieszaniu z alkoholem.
Apropo spania, po alprze mam równie duże problemy z zaśnięcie jak bez niej(zasypiam koło 3/4:00).
Dziwne ze od tam przestało.
  • 340 / 52 / 0
Wsyzstko zależy od celu przyjmowania leku, cech osobniczych, wcześniejszych przyjmowanych lekarstw to ma działać przeciwlękowo i tyle koniec kropka. N sens bierze się pigułki z innej półki ludzie ogarnijcie się... Kto ładuje alprę na sens jprd... Bo chyba że pod twoim łóżkiem mieszka potwór
  • 2198 / 715 / 0
Kazde benzo ci pomoze zasnac. Jedne lepiej drugie gorzej, sen przedłuża, wybudzania nie będzie. Tylko taki sen jest mało regeneracyjny wbrew pozorom i na dłuższą metę niewiele lepszy niz bezsenność.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 629 / 122 / 0
Tak, każde benzo pomoże zasnąć byle nie zadlugo stosować. Bo później bez pastylki to woglę nie będziesz spał. Taki urok.
  • 82 / 6 / 0
Dzień dobry tak z samego rana :-)Polecam alprazolam w połączeniu z pregabaliną. Wczorajsze skromne 0.5 mg na podkładce z 450 mg pregaby dało mi super stan na cały wieczór. Dopaliłem buchem i banan nie schodził z twarzy, czystość umysłu i siła skupienia nie do opisania. Nawet rano obudziłem się w lepszym nastroju.

Teraz 0.5 plus :kawa: na dobry dzień w pracy i zbowu przerwa.
Uwaga! Użytkownik nobuou3matsu jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 554 / 138 / 0
Panowie i panie potrzebuję Waszego doświadczenia.
Testuje 3 lek, Paroksetyne (wcześniej escitalopram i sertlalina na lęki i drgawki.
Dolazłem do 3mg alpry , a wcześniej 1mg dawka, która kiedyś dawała banan, a teraz zamulenie i troche spokoju.
W niedługim czasie kończy mi się zwolnienie i paroksetyna jak na razie po 2tyg nic nie daje. Teraz lecę na 40mg. Co polecacie na lęki i drgawki rąk do combo miksu. Muszę coś mieć takiego do konfrontacji zanim paro się cudem rozkręci.
  • 270 / 26 / 0
Ja po alprze się budziłem kilka godzin po zaśnięciu a sen to porażka.
Najlepszy sen jaki miałem w życiu to po klorazepacie.
Uwaga! Użytkownik ludecki12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / 1 / 0
A jak się mają chęci i możliwości seksualne po alprze?
  • 3118 / 1070 / 0
akurat w tym przypadku działanie nasenne jest chyba najsłabsze, jednak jakieś na pewno wykazuje. właśnie to jest środek, który ma lepiej działać w ciągu dnia i w połączeniu z np. kofeiną wykazuje silne działanie przeciwlękowe i nadal jest clearhead. nie ma zamuły i zbędnej senności. na sen polecam inne benzodiazepiny.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 509 / 25 / 0
Ja na sen nie polecałbym benzu tylko naturalna marihuanę o ile ktoś nie ma przeciwwskazań do jej palenia.Dobra indyjka ewentualnie hybryda z domieszka 20% sativy powinna załatwić sprawę w kilka bądź kilkanaście minut.Nie należy tez przesadzać z ilością, która palimy zwłaszcza jak jesteśmy niedoświadczonymi palaczami.Latwo wtedy przesadzić i na zbyt dużej bombie zaśnięcie może stać się problematyczne.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.