@Piolun
Kto powiedział ze kiedykolwiek używałem to leczniczo hah
Chociaż może być w tym jakiś sens bo ostatnio czuje się lepiej, lecz mimo wszystko nie powinienem czuć jakiej sedacji, albo czegokolwiek? U mnie to naprawdę wiąże się z brakiem jakichkolwiek efektów, nawet po zmieszaniu z alkoholem.
Apropo spania, po alprze mam równie duże problemy z zaśnięcie jak bez niej(zasypiam koło 3/4:00).
Dziwne ze od tam przestało.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Teraz 0.5 plus
Testuje 3 lek, Paroksetyne (wcześniej escitalopram i sertlalina na lęki i drgawki.
Dolazłem do 3mg alpry , a wcześniej 1mg dawka, która kiedyś dawała banan, a teraz zamulenie i troche spokoju.
W niedługim czasie kończy mi się zwolnienie i paroksetyna jak na razie po 2tyg nic nie daje. Teraz lecę na 40mg. Co polecacie na lęki i drgawki rąk do combo miksu. Muszę coś mieć takiego do konfrontacji zanim paro się cudem rozkręci.
Najlepszy sen jaki miałem w życiu to po klorazepacie.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.