@Piolun
Kto powiedział ze kiedykolwiek używałem to leczniczo hah
Chociaż może być w tym jakiś sens bo ostatnio czuje się lepiej, lecz mimo wszystko nie powinienem czuć jakiej sedacji, albo czegokolwiek? U mnie to naprawdę wiąże się z brakiem jakichkolwiek efektów, nawet po zmieszaniu z alkoholem.
Apropo spania, po alprze mam równie duże problemy z zaśnięcie jak bez niej(zasypiam koło 3/4:00).
Dziwne ze od tam przestało.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Teraz 0.5 plus
Testuje 3 lek, Paroksetyne (wcześniej escitalopram i sertlalina na lęki i drgawki.
Dolazłem do 3mg alpry , a wcześniej 1mg dawka, która kiedyś dawała banan, a teraz zamulenie i troche spokoju.
W niedługim czasie kończy mi się zwolnienie i paroksetyna jak na razie po 2tyg nic nie daje. Teraz lecę na 40mg. Co polecacie na lęki i drgawki rąk do combo miksu. Muszę coś mieć takiego do konfrontacji zanim paro się cudem rozkręci.
Najlepszy sen jaki miałem w życiu to po klorazepacie.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.